Yoğurt Mayalama
44 görüntüleme
A
Ayşegül
14 Nisan 2026 15:51
Sevgili anneler bebeğim 16 aylık hala yoğurt mayalıyor musunuz yoksa dışarıdan alıyor musunuz? Ben çalışıyorum ve gerçekten bazen mayalamaya vaktim bile olmuyor bide çok başarılı da sayılmam o konuda siz napıyorsunuz? :)
A
Ayşe Ş. ..
14 Nisan 2026 15:58
Valla herşey mükemmel bir yoğurt eksik zaten herkeste çocuğa bir yoğurt mayalama merakı. Hiç bir zaman mayalamadim hep hazır kullandım. Hiçte bir sorun yaşamadım. Yediğimiz içtiğimiz zaten zehir dolu. Herkes çocuk parklarında bile sigara içiyor. Çok daha tehlikeli şeyler var ama kimsenin umrunda değil. Taktılar yoğurda. Size demiyorum yanlış anlamayın, verin siz hiç birşey olmaz.
A
Ayşegül
14 Nisan 2026 22:32
Valla herşey mükemmel bir yoğurt eksik zaten herkeste çocuğa bir yoğurt mayalama merakı. Hiç bir zaman mayalamadim hep hazır kullandım. Hiçte bir sorun yaşamadım. Yediğimiz içtiğimiz zaten zehir dolu. Herkes çocuk parklarında bile sigara içiyor. Çok daha tehlikeli şeyler var ama kimsenin umrunda değil. Taktılar yoğurda. Size demiyorum yanlış anlamayın, verin siz hiç birşey olmaz.
A
Ayşe Ş. ..
14 Nisan 2026 22:35
Antalya da yerel bir marka var Yörükoğlu diye bizde ondan yiyoruz bebegimede ondan yediriyorum. Yoğurt, peynir, tereyağı