Yoğurt Mayalama

54 görüntüleme
T

Tuğba B. ..

3 Mart 2026 15:53
Evde marka ile yoğurt mayalayan varmı 1 kg süte ne kadar koymalıyım bir paket 3 kg için
G

Gül Y.

3 Mart 2026 18:20
Marka ile mayalama derken ne demek istediğinizi anlamadım ama ben 3 kg süt alıp çok dolu olmayacak şekilde 3 kaşık yoğurt ile mayalıyorum bazen mayam ekşiyor Tire sütün yoğurdunu maya olarak kullanıyorum
T

Tuğba B. ..

3 Mart 2026 18:31

Gül Yıldız

Marka ile mayalama derken ne demek istediğinizi anlamadım ama ben 3 kg süt alıp çok dolu olmayacak şekilde 3 kaşık yoğurt ile mayalıyorum bazen mayam ekşiyor Tire sütün yoğurdunu maya olarak kullanıyorum

Activa ile mayalıyordum tadını beğenmedim yoğurdun bebeğimde beğenmedi. Evde diye yoğurt mayası aldım hiç mayalamadım
T

Tuğba B. ..

3 Mart 2026 18:31

Gül Yıldız

Evde yoğurt mayası markanın ismi evde
G

Gül Y.

3 Mart 2026 18:34

Tuğba Beyazgül

Evde yoğurt mayası markanın ismi evde

Hiç duymadım ve görmedim de ondan anlamamıştım Tire süt ve foça kooperatif yoğurtları katkısızdır hazır da tüketebilirsiniz zaten yerseniz farkı hemen anlarsınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir