Yoğurt Hangi Sütten Yapılmalı
130 görüntüleme
Ş
Şeyma P. T.
15 Temmuz 2025 06:08
Ek gıdaya yeni geçtik 5 buçuk aylık. Yogurdu pastörize sütten mi yapmalı yoksa doğal oldugundan emin olduğumuz çiğ sütten kaynatarak mı ? Çiğ sütten yapmanın bebek için uygun olmadığını söyleyenler var.

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
15 Temmuz 2025 06:55
Ne kadar güvenilir olsa da kıl tüy oluyor elle sağılan sütlerde bence . Fileden alıyorum ben jersey sütü pastörize en azından testten geçmiş güvenilir çiğ süt ne kadar bilindik yer olsa hiçbir testten geçmiyor
Z
Zeynep Ç.
15 Temmuz 2025 06:57
Ben cam şişede pastörize süt kullanıyorum maya olarak da probiyotikli toz maya aldım. Çiğ süt doğal olsa bile yüksek ısıda kaynatıldığı için önerilmiyor pastörizasyon kıymetli bir işlem siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın şifa olsun bebişlere ❤️
K
Kübranur ..
15 Temmuz 2025 07:34
Ben de pastörize jersey sütünden yapıyorum maya için activia yoğurt kullanıyorum probiyotik oranı yüksek diye bence de çiğ süte güven olmaz
N
Nurtan M. E.
15 Temmuz 2025 17:48
Pastörize keçi sütünden yapıyoruz biz

Hanife A. ..
15 Temmuz 2025 18:01
Bende pastörize sütten ve toz probiyotik mayadan mayaladim iyi tuttu. Ama gelin görün ki kızım yogurt yediğinde pişik oldu🥲 tekrar deneyeceğim kesinleştirmek için
S
Senem Ş.
16 Temmuz 2025 17:50
Ben inek sütünden yapıyorum ve hıc bı sorun yok bızde o sütlerle büyüdük bı sorun olmadı ve bebek hemsıresı tavsıyesı uzerıne ınek sutu kullanıyorum yarım saat boyunca kaynat güzelce de suzgecden gecır hıc bır sorun olmuyor kızım da gayet güzel yıyor