Yoğurt Çorbası?
197 görüntüleme
M
Melisa
6 Temmuz 2026 22:52
Yogurt corbasi yapacağım bebeğime normal un kullanabilir miyim bebeklere ozel yulaf unu filan mi almalıyım?

Afranur K.
6 Temmuz 2026 22:55
Alerjisi yoksa eğer normal un ile bağlayabilirsiniz, öcü değiller sonuçta 😅 orada amaç çorbanın yoğunluğunu arttırmak sadece miktar inanılmaz az olur tüketim açısından.
T
Tuğba B. ..
6 Temmuz 2026 23:19
Diğer unlarla hiç güxel olmuyor normal unla yapıyorum ben 1 kaşık sonuçta
H
Hülya B.
6 Temmuz 2026 23:32
Ben ilk etapta yulaf unuyla yapmıştım hiç de beğenip yememişti. Sonrasında beyaz unla yapmaya devam ettim bayılarak yedi. Bence de zarar gelmez
E
Esma T.
6 Temmuz 2026 23:37
Tam buğday unuda kullanabilirsiniz tadını değiştirmiyor

Fatma A. U.
6 Temmuz 2026 23:55
Alerjisi yoksa eğer normal un ile bağlayabilirsiniz, öcü değiller sonuçta 😅 orada amaç çorbanın yoğunluğunu arttırmak sadece miktar inanılmaz az olur tüketim açısından.

Afranur K.
7 Temmuz 2026 00:03
Birşey itiraf edebilirmiyim kızıma hiç ayrıca bir markadan bebek bişeyi diye almadım hep bizim yediklerimizden yiyor
Ha mesela pankek karışımı aldım, kızıma iş yerinde baktığım için çok hızlı ve kolay olsun diye. Ama onun dışında yulaf unu, mercimek, makarna vs. Ayrı almadım.

Fatma A. U.
7 Temmuz 2026 00:05
Ben de özel bebek ürünü almadım açıkçası genel olarak pazarlama stratejisi olarak geliyor bana. Yani irmiğin nasıl bir ekstrası var? Ben baktım içerikler aynıydı 😅 önünde organik yazıyor sadece ama sertifikaları bile eksik. Onun yerine güvendiğim markalardan alıyorum, her zaman aldığım.
Ha mesela pankek karışımı aldım, kızıma iş yerinde baktığım için çok hızlı ve kolay olsun diye. Ama onun dışında yulaf unu, mercimek, makarna vs. Ayrı almadım.
Birde kızımın süt alerjisi var zaten herşeyi hadi yesin diyemiyorum malesef

Begüm A.
7 Temmuz 2026 00:10
Annemin yaptığı salça erişte onlarıı yediriyorum dediğiniz gibi içeriğine bakıyorum alıyorum

Fatma A. U.
7 Temmuz 2026 00:13
Yalnız değişmişim ya sonunda gerçekten çoğu şeyi anam babam usulü veriyorum damak tadımıza alışsın diye süslü süslü tabaklar dolu dolu tabaklar görüyorum her yerde sinirlerim bozuluyor ama kendi yaptığım daha doğru geliyor
Doktorların dediği gibi tatsız tuzsuz yemiyorlar ya gerçekten yemiyorlar çok denedim

Begüm A.
7 Temmuz 2026 00:16
Bencede eniyisini yapıyorsunuz yapıyoruz
Doktorların dediği gibi tatsız tuzsuz yemiyorlar ya gerçekten yemiyorlar çok denedim

Fatma A. U.
7 Temmuz 2026 00:18
Anne karnında nasıl alışmışsa öyle istediğini düşünüyorum ben artık gerçekten benim sevmediğim yemediğim tadını beğenmediğim şeyleri o da yemiyor tatsız tutsuz bir şey verdiğinde direk ağzını kilitliyor biz bence bu yoldan devam annem hep şey der bir şey bulamayınca şekerli çayın içine ekmek doğrayıp veriyordum size der biz böyle büyümüşüz çok çok ayrıntı düşünmemek lazım
Kızıma öyle yapmıyorum çok korkuyorum yemez diye zaten süt alerjisi var yoğurt falan yiyemiyor

Begüm A.
7 Temmuz 2026 00:20
Çok haklısınız kız kardeşim tam da doktorların dediği gibi yaptı onlar ne derse onu yedirmeye çalıştı şuan hiçbişey yemiyor
Kızıma öyle yapmıyorum çok korkuyorum yemez diye zaten süt alerjisi var yoğurt falan yiyemiyor

Fatma A. U.
7 Temmuz 2026 00:24
Alerji olayı bambaşka bizim bağırsak tepkili olmadığı için çok çabuk geçti alerjisi vardı 3 4 ay boyunca diyet yaptım şu an şükür bir şeyi yok ama bu sefer de reddediyor dişten dolayı olduğunu düşünüyorum bakalım galiba her dönem bu gibi şeylerle karşılaşacağız sabır diliyorum her şeyden önce size ve tüm annelere 🙏🏻
M
Melisa
7 Temmuz 2026 15:15
Yükleniyor...