Yoğurt

110 görüntüleme
D

Damla

22 Mayıs 2026 20:26
7 aylık oğlum pastörize sütten yapılan yoğurdu geri çeviriyor bizim aldığımız günlük sütten yapılan yoğurdun tadını daha çok seviyor iyice kaynatıp yedirsem sakıncası olur mu?
E

Elanur Ü.

22 Mayıs 2026 20:30
Evde mayaladağınız yoğurt daha sağlıklı bence
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Mayıs 2026 20:32
Bı sakıncası olmaz evet doktorlar 1 yaş öncesi önermiyor bakteri oranı felan diye ama güvenip aldığınız biyerse sıkıntı olmaz sonuçta eskiler hep böyle yapardı böyle büyüdük ek gıda döneminde yoğurtsuz olmuyor
D

Damla

22 Mayıs 2026 20:37
Göktenur Bektaş
Bı sakıncası olmaz evet doktorlar 1 yaş öncesi önermiyor bakteri oranı felan diye ama güvenip aldığınız biyerse sıkıntı olmaz sonuçta eskiler hep böyle yapardı böyle büyüdük ek gıda döneminde yoğurtsuz olmuyor
Evet haklısınız ve pastörizenin gercekten tadı yok oğlum da istemiyor hiç vermemekten daha iyidir diye düşündüm
D

Damla

22 Mayıs 2026 20:38
Elanur Ülkü
Evde mayaladağınız yoğurt daha sağlıklı bence
Oyle yapıyorum oğluma pastörize sütten yapıyordum ama sevmemeye basladi
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Mayıs 2026 20:40
Damla
Evet haklısınız ve pastörizenin gercekten tadı yok oğlum da istemiyor hiç vermemekten daha iyidir diye düşündüm
Ben direk hazır yoğurt verdim bazen kendim pastörizeden yaptım benimki mutlaka hergun yiyor çok seviyor
M

Melike M.

22 Mayıs 2026 20:47
Ben hep ev yoğurdu verdim hiçte bişey olmadı.Verebilirsin bence sende
E

Elanur Ü.

22 Mayıs 2026 22:10
Eğer sevmez ise içine minicik ama minicik cicibebe ekleyin doktorum öyle söylemişti. Yoğurt çok sağlıklı hem bağışıklık sistemi açısından hem de çok faydalı 😇
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir