Yo Rul Dum

156 görüntüleme
E

Ece G.

26 Kasım 2025 19:31
7 aylık olduk bugün 2 gündür aşırı şiddetli bir uykuda ağlama var 40 dakika ilk uykumdan sonra gece 20 25dk sürekli uyanma ağlama bağırma sadece memede sakinleşiyo ve benim sinirim artık dayanmıyor tek bakıyorum desteksiz 2 haftadır alt dişler geliyo tırtıklı şekilde çıktı ondan mı bu durumdayız zaten mükemmel uykusu yoktu ama yine 2 saatte 1 uyanırdı ne yapabilirim tetagil veriyorum sürekli yinede böyle
E

Elif Y.

26 Kasım 2025 19:36
Benimde 8 nuçuk aylık aynı birazuyuyor sonda aglayıpgözü kapalı mırız mız oluyor acaba atak haftasımı
H

Hülya B.

26 Kasım 2025 19:36
Benim bebeğim de 4 aylıktan beri böyle,şu an 8.5 aylık. Sanırım dişlerin çıkması bitmeden rahatlayamıcaz.
S

Sevgi A.

26 Kasım 2025 20:02
1yaş erkek bebek yüzünde küçük minicik siyah noktalar oluşmuş sıkılmalı mı acaba yoksa kendiliğinden geçer mi
E

Ece G.

26 Kasım 2025 20:06
Of demeyin ya ben gerçekten tükendim çok zor🥺🥺
S

Sema A. ..

26 Kasım 2025 20:06
Diş sancısiyla uğraşan anneler Osman hocanın Karanfil kürünü denediniz mi?
E

Ece G.

26 Kasım 2025 20:20
Gündüz denemiştim ben ama bebeğim sevmiyo elimle masaj yapmamı yinede kendisi ağzına sokuyo eline ne geçse çok huysuz olmuyo gündüz gecede uyku sersemi gözleri kapalı oluyo o yüzden denemedim hiç
E

Emine T. ..

26 Kasım 2025 20:29
Ben diş hekimliğinde çalışıyorum bizim çocuk diş hekimi hocalarına karanfil kürünü sorduğumda deneyebilirsin ama etkisi olacağını sanmıyorum demişti aftamed teething jel önerdiler 6 ay üzerine kullanılabiliyor yaklaşık 2 saat rahatlatıyor diyebilirim bir de ağız yangınlarıiçin olanı var aftamed jünior oral gel diye geçiyor o daha uzun süre etki gösteriyor
İlsu O. K.

İlsu O. K.

26 Kasım 2025 21:04
Ece Hanım; osman hocanın videolarını gördüyseniz diş konusunda sıralama önce soğuk uygulama hafiflemiyorsa doğal kür o da olmuyorsa granüller en son çare jeller.. Malesef diş süreci çok zorlu. Karanfil bizde asla işe yaramadı açıkcası kendi çocuk doktorumuzda sık yapmamızı uygun bulmamıştı o yüzden denemiyoruz bile. Gündüz elimde kalan anne sütlerini donduruyorum ya da katı gıdaya geçtiği için yoğurtla meyve dondurup süzgeçle veriyorum. Gündüzü kurtarıyoruz ama geceleri tabi bazı günler çoşuyor o durumdada tek seferlik jel uyguluyoruz eğer diş olduğuna eminsek. Onuda pek sık kullanmamaya çalışıyoruz içerik olarak jeller pek masum değil. Ama iyi geliyor. Bir çocuk doktorunuza danışın diş mi değil mi,belki başka bir derdi var karnı ağrıyabilir mesela gibi. Doktorunuz bebeğinizin özelinde size yardımcı olacaktır. Yorgunluğunuza gelince yorulmanız çok normal desteksiz ya da destekli annelik hali yorucu kolay değil. Sinirlerinizin yıpranması,çözüm bulamamak oldukça stresli bir şey ama geçecek 🌸🫂 Dişleri çıkacak,uykuları düzelecek,siz nefes alacaksınız. Elbet geçecek.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir