Yiyor Ama Kilo Almıyor 🥹
76 görüntüleme

Zehra B. ..
7 Ağustos 2025 10:46
Merhabalar, bebeğim haftaya 8 aylık olacak. 6. ayda ek gıdaya başladık ve öğünlerini çok severek yiyor. Düzenli şekilde 3 ana öğün ve 2 ara öğün yediriyoruz. Aynı zamanda anne sütü ve mama takviyeside veriyoruz ama bebeğim çok yavaş kilo alıyor. Doğum kilosu 2.900’du şu anda 8.500 civarında. Yemesine rağmen neden kilo almıyor olabilir? D vitamini ve demir damlasınıda düzenli veriyorum. Görenlerde hep ne kadar küçük yaşına göre yorumunu yapıyor.
E
Esra
7 Ağustos 2025 10:49
Bizde de aynı şekilde 6 aydayız 7100 dü 6 bıtırmek üzereyız hala 7100 kilo anlamıyorum bende mama verıuorum ek gıda başladık asla kilo almadı
B
Bahar K.
7 Ağustos 2025 11:08
Ek gıdadan çok büyük beklentileriniz olmasın bu aylar hala tadım ayları. Çevredeki insanlar hep konuşacaktır siz kulak arkası yapın. Doktorunuza danışın size göre bir problem varsa
Z
Zk
7 Ağustos 2025 11:27
bebekler bell kilosuna ulaştıktan sonra kilo alımının yavaşlaması veya durması normal diye duymuştum her ay eskisi gibi kilo almaya devam etmesi obeziteye kadar götürebilir bu yüzden duruyor veya yavaşlıyor yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız doktora götürün
Ş
Şilan D.
7 Ağustos 2025 11:36
ya ben o görenlerin herkes çok bilmiş gerçekten he he deyin geçin
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 13:46
Bizde 11 aylığız kızım 2800 doğdu şuan 7.3.. 7.5 di 5 gündür ishal kilo verdi anne sütü ek gıda yiyor ama benim kızım da kilo almıyor biberon da tutmuyor maalesef