Yine Atak Zamanı mı
103 görüntüleme
A
Ayşe H. B.
5 Nisan 2026 18:57
Yarın 60 günlük oluyor bebeğim. Memede 40 dakka kalıyor, yatağına yatırıyorum uyanıyor. Bu 8. Hafta atağı şimdi mi ve bu belirtiler o mu? Nerde uyku ona yeter mi yoksa bir şeyleri eksik mi yapıyorum. Ne yapmam lazımmm 😔
R
Rabia
5 Nisan 2026 19:02
Atak olabilir fakat sütünüzün az olma ihtimalini de değerlendirin bebeğinize yetmediği için de uzun süre memede kalabilir tabi inşallah öyle değildir, annesiyle daha çok temas etmek istemesi tercihimiz :)
A
Ayşe H. B.
5 Nisan 2026 19:07
Atak olabilir fakat sütünüzün az olma ihtimalini de değerlendirin bebeğinize yetmediği için de uzun süre memede kalabilir tabi inşallah öyle değildir, annesiyle daha çok temas etmek istemesi tercihimiz :)
D
Dilek P.
5 Nisan 2026 19:18
Kucağınızda uyuyor mu
A
Ayşe H. B.
5 Nisan 2026 19:24
Kucağınızda uyuyor mu
D
Dilek P.
5 Nisan 2026 19:28
40 dakika sonra çıkardığınız gaz tam olarak çıkmış olmaz aralarda da gaz çıkarmak lazım gaz rahatsızlık veriri yoksa 15 dk ara ile çıkartarak devam ederseniz hem uykuya tam anlamıyla dalar zamanla bebeğinizin dilini öğrenirsiniz her bebek farklı Siz sakin kaldıkça o daha rahat düzen kuracaktır
A
Ayşe H. B.
5 Nisan 2026 19:40
40 dakika sonra çıkardığınız gaz tam olarak çıkmış olmaz aralarda da gaz çıkarmak lazım gaz rahatsızlık veriri yoksa 15 dk ara ile çıkartarak devam ederseniz hem uykuya tam anlamıyla dalar zamanla bebeğinizin dilini öğrenirsiniz her bebek farklı Siz sakin kaldıkça o daha rahat düzen kuracaktır
D
Dilek P.
5 Nisan 2026 19:42
Benim fikrimce doymayan bebek çok ağlar eğer bebeğiniz meme vermeseniz bile kucağınıza aldığınızda susuyor ve bir müddet öyle tutabiliyorsanız kesintisiz ağlamıyorsa bana kalırsa doyuyordur ama Siz onu takip ederek daha iyi anlarsınız
A
Ayşe H. B.
5 Nisan 2026 19:48
Benim fikrimce doymayan bebek çok ağlar eğer bebeğiniz meme vermeseniz bile kucağınıza aldığınızda susuyor ve bir müddet öyle tutabiliyorsanız kesintisiz ağlamıyorsa bana kalırsa doyuyordur ama Siz onu takip ederek daha iyi anlarsınız
D
Dilek P.
5 Nisan 2026 19:50
Her anne aynı dilini çözmek zaman alıyor ama alışınca kolaylaşır inşallah
R
Rabia
5 Nisan 2026 20:08
Ben de süt yetmiyor diye düşünüp süt artırıcılar içiyordum ama bu seferde fışkırır tarzda geldiği için ona rahatsız oldu. Yetmiyor mudur ki dönsem mi süt artırıcılara
A
Ayşe H. B.
5 Nisan 2026 20:15
Yutkunması güzel her gün çişli bezi de güzel. Kilo alımında 100 gram eksik demişti doktor ama o sabah 2 kere dolu dolu kaka yapmıştı. 100 gram çok bir eksik değil dimi