Yıllarca Devam Eden Uyku Sorunu
263 görüntüleme
E
Ezgi ..
19 Ağustos 2026 06:48
Merhaba artık çıldırmak üzereyim. 4 yaş çocuğum 2022 doğumlu doğduğundan bu yana uykuyu asla sevmedi asla sevmedi kolik değildi ama uykuya götürdüğüm an ağlardı yemek yedirmeye çalıştığım an ağlardı hâlâ öyle yemek yemekyi nadiren sever aman oğlum canım oğlum diye yemek yediriyordum hâlâ aynı şekildeydim nadiren yemek yer oturmak nedir bilmez asla oturmaz hiç bir zaman kreşe verdim yok evi kreş yaptım kendisiyle çocuk oldum yok uykuya götürdüm evde kıyamet hâlâ gece 1 veya 2 de uyuyor ya gerçekten iyi değilim artık baş edemiyorum özür dileyerek söylüyorum şu meşhur uyku ilacı vardı aldım yemin ederim o bile etki etmedi direniyor küçük ayrıca bir bebeğim var onunla bile ilgilenemiyorum lavaboya çıkarım pardon diyorum anne kaka mi çiş mi yapıyorsun anne duşa neden girdin ve hâlâ aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyorum 4 sene oldu artık bir şeyler düzelir dedikçe olmuyor azıcık otursun diye eline telefon verdim telefonları kırar video açarım bunu sevmedim hem memnuniyetsiz hem de gergin ya ben bu çocuğu nasıl zapt edeceğim yemek veririm önüne hâlâ nasıl yenmesi gerektiğini bilmez oyun oynar yemekle geçen tüm aile bireyleri toplandı Allah yardım etsin sen büyümesini bilememissin bak bir de çocuklara diye konuşmaya başladilar ya ben nerede hata yapıyorum ben ne yapıyorum onu da bilmiyorum bebeği uyutuyorum sırf uyansın diyr evin için de yapmadığı şeyler kalmıyor
m
mrss
19 Ağustos 2026 11:24
Merhabalar uzmanından yardım almayı denediniz mi bir yakınımın da çocogu anlattığınız gibiydi bir an o canlandı gözümde asla oturmaz sürekli haraket eder memnun edemezdi uzmanına danıştılar şu an yedi yaşında biraz sakinleşti
E
Ezgi ..
19 Ağustos 2026 23:23
Merhabalar uzmanından yardım almayı denediniz mi bir yakınımın da çocogu anlattığınız gibiydi bir an o canlandı gözümde asla oturmaz sürekli haraket eder memnun edemezdi uzmanına danıştılar şu an yedi yaşında biraz sakinleşti
m
mrss
20 Ağustos 2026 10:24
Çocuk ve ergen psikiyatristine başvurmuşlardı

Azer ..
21 Ağustos 2026 17:36
Evet, arkadasında dediği gibi kesinlikle çocuk ve ergen psikiyatrisine basvurmalısınız
E
Ezgi ..
21 Ağustos 2026 17:37
Evet, arkadasında dediği gibi kesinlikle çocuk ve ergen psikiyatrisine basvurmalısınız
Yükleniyor...