Yetersiz Kilo Alımı
147 görüntüleme
Ç
Çağla K.
3 Haziran 2026 22:10
Bebeğim yeni 3 aylık oldu bu zamana kadar hep karma bir şekilde besledim ve kilosu yerinde gidiyordu yavaş yavaş mamayı azalttık ve süte geçtik 10 gün boyunca sadece anne sütü aldı ama 10 günde 20 gram almış çok çok az, mamaya tekrar başladık bu hafta haftaya tekrar kontrole gidicez doktorumuz ya alerji ya bebekte emilim sorunu olabilir dedi mamayla kilo alıp almamasına bakacak neden bu kadar az kilo almış olabilir çişi ve kakası düzenliydi bu arada
Ç
Çağla K.
3 Haziran 2026 22:13
Doğum kilosu 3080 gram 3 aylık kontrolünde de 5200 gram çıkmıştı kilosu yeterince iyi gidiyor mu emin değilim hiç
İ
İrem Y.
3 Haziran 2026 22:37
Sütünüzde belki yağ oranı az olabilir bol bol çerez yiyip deneyin ben o şekilde yaptım ve kilo alımı çok iyiydi bir arkadaşımında aynı sizinki gibiydi ona da çerez yiyerek denemesini söyledim işe yaramıştı inşallah sizde de yarar denemekten zarar gelmez
İ
İrem Y.
3 Haziran 2026 22:38
Kilosu da çok iyi bu arada maşaallah
Ç
Çağla K.
3 Haziran 2026 22:41
Sütünüzde belki yağ oranı az olabilir bol bol çerez yiyip deneyin ben o şekilde yaptım ve kilo alımı çok iyiydi bir arkadaşımında aynı sizinki gibiydi ona da çerez yiyerek denemesini söyledim işe yaramıştı inşallah sizde de yarar denemekten zarar gelmez

Göktenur B.
3 Haziran 2026 23:06
Öncelikle stresinizi çok iyi anlıyorum aslında bebeğiniz kilo alımı gayet iyi doktorlar 4 6 ay arası doğum kilosunun iki katında olmasını bekliyorlar bebeğinizin eme süresi ne kadar mesala eğer kısaysa önce ön sütü alıyordur buda ona kilo aldırmaz belkide gerçekten sütünüz ona yaramıyor olabilir tabikide emzirmek dünyanın en güzel şeyi ama buna takılıpta lütfen kendinizi üzmeyin bebeğiniz sağlığı yerinde olsun annelik çok zor bişey hayatımızın sonuna kadar çıkmaz bı kaygı içeresindeyiz rabbim evlatlarımızı sağlıklı güzel ömürler versin
Ç
Çağla K.
3 Haziran 2026 23:13
Öncelikle stresinizi çok iyi anlıyorum aslında bebeğiniz kilo alımı gayet iyi doktorlar 4 6 ay arası doğum kilosunun iki katında olmasını bekliyorlar bebeğinizin eme süresi ne kadar mesala eğer kısaysa önce ön sütü alıyordur buda ona kilo aldırmaz belkide gerçekten sütünüz ona yaramıyor olabilir tabikide emzirmek dünyanın en güzel şeyi ama buna takılıpta lütfen kendinizi üzmeyin bebeğiniz sağlığı yerinde olsun annelik çok zor bişey hayatımızın sonuna kadar çıkmaz bı kaygı içeresindeyiz rabbim evlatlarımızı sağlıklı güzel ömürler versin
Yükleniyor...