Yetersiz Kilo

92 görüntüleme
B

Burcu K.

18 Nisan 2026 18:10
Bebeğim 3 ay beş günlük. Doğumundan bu yana mama takviye edilmesi öneriliyor doktorumuz tarafından, ikinci ay mama vermeyip sadece anne sütüyle besledim kontrole gittiğimizde 580 gr aldığı için doktorumuz tekrar mamaya yönlendirdi , üçüncü ay kontrolünde mama vermiş olmama rağmen 560 gr almıştı, bu defa doktorumuz infatrini adında kalorisi yüksek bir mama önerdi ancak bebeğim içmek istemedi, eski mamasınıda reddetti, memede 5 dk dan fazladan kalmıyor ne yapacağımı bilemiyorum.
P

Pelin A.

18 Nisan 2026 18:29
Benim kızım da öyleydi aslında ilk 3 ay 600-900 gram almaları gerekiyor çok geride değil kızınız ama tabi doktorunuz daha iyi bilir sütünüz yeterliyse sağım yapın emzirme sonrası biberondan 30-40 ml teklif edin sütünüzü içerse arttırırsınız miktarı. Ben öyle yapıyordum.
B

Burcu K.

18 Nisan 2026 19:01
Moralim çok bozuldu sütüm pek fazla değil yok gibi geliyor. İki göğüsten 60-100 ml arasında süt çıkıyor onu da gece derin uyuduğu zaman yapabiliyorum sürekli sağamıyorum. Süt içme süresi az olduğu işin sık sık emzirmeye çalışıyorum yarım saatte bir gibi oluyor emzirmelerim, doğru gelmiyor ama diğer türlü doymuyormuş gibi hissediyorum .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir