Yetersiz Hissetme
82 görüntüleme
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 22:30
Arkadaşlar iyi geceler herkese instgramda dolaşırken iştahlı bebekler her gün etkinlik yapan anneler sürekli dışarda bebeğiyle gezenler beşiğinde ağlamadan uyuyan bebekler bakımlı anneler görüyorum yeri geliyor kendimi sorguluyorum ben nerde yanlış yapıyorum diye sizler de kendinizi benim gibi yetersiz hissediyor musunuz yahu evin içinde saten gecelikle de gezilmez ki gerçekten böyle bebekler böyle hayatlar var mı diye uyuyana kadar sorguluyorum
R
Rabia ..
14 Ocak 2026 22:36
Ben de buraya benim gibi olanlar var mı diye bakmaya geliyorum sık sık
Sosyal medya pek kullanmıyorum ama youtube bile yetiyor inanın , insanların yetersiz hissettirmeleri de cabası
Evim her zaman temiz düzenli olmalı her gün güzel sofralar kurulmalı her an misafire hazır olunmalı vs vs vs bebeğimle hep çokk iyi ilgilenmeliyim yemeği etkinliği vs düşünceleri benim omuzlarımda her gün taşıdığım yüküm
Üstelik bir de ders çalış atan stresi beni içten içe yiyip bitiriyor
Örnekler sunulması bak yapılabiliyor vs denilmesi sinirlerimi bozuyor
Desteksiz ve yabancı bir şehirde evden çıkma imkanı yokken bebek büyütmek çok zor
Uzun oldu ama içimi döktüm 🥲
Hepimizin süreci kolaylaşsın ve güzelleşsin inşallah
Sosyal medya pek kullanmıyorum ama youtube bile yetiyor inanın , insanların yetersiz hissettirmeleri de cabası
Evim her zaman temiz düzenli olmalı her gün güzel sofralar kurulmalı her an misafire hazır olunmalı vs vs vs bebeğimle hep çokk iyi ilgilenmeliyim yemeği etkinliği vs düşünceleri benim omuzlarımda her gün taşıdığım yüküm
Üstelik bir de ders çalış atan stresi beni içten içe yiyip bitiriyor
Örnekler sunulması bak yapılabiliyor vs denilmesi sinirlerimi bozuyor
Desteksiz ve yabancı bir şehirde evden çıkma imkanı yokken bebek büyütmek çok zor
Uzun oldu ama içimi döktüm 🥲
Hepimizin süreci kolaylaşsın ve güzelleşsin inşallah
M
MK ..
14 Ocak 2026 22:39
Yalnız değilsin güzel anne az önce ağladım rahatladım biraz bebeğim sekiz aylık ve uyku düzeni çok bozuldu ne yaparsam yapayım uyutamıyorum. Tutunarak ayaga kalkmaya da başladı başını çarpacak diye tüm gün boyunca yanımdan hatta kucağımdan ayırmıyorum o kadar dikkat etmeme rağmen başını yere çarptı çok az ağladı kendimi suçladım ağladım. Bakıma gelince elimi yüzümü yıkadığıma şükür ediyorum bazen veremediğim kiloları görüncede moralim bozuluyor bazen kendime kızıyorum sende insansın sonuçta diyorum kendine gel biraz bu seferde vicdan azabı çekiyorum sanki bebeğime ihmal ediyormuşum gibi geliyor ama eminim bizim gibi bir çok anne var
F
Fatma E. ..
14 Ocak 2026 22:39
Bence hiç biri gösterildiği gibi değil bende anneyim bebeğim var 9 aylık illa ki sıkıntılarımız oluyor ailem yardıma geliyor zor bir süreç asla o şekilde gösterilen şeyler için moralinizi bozup üzülmeyin her anne eminim ki bebeği için elinden gelenin en iyisini yapıyor ve bunu yaparken de yoruluyor
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 22:43
Allah evlatlarımıza bizlere sağlık versin ne diyelim🌸
M
Merve Ö. ..
14 Ocak 2026 22:49
Bence o ekranın görünen kısmında var okadar alıştırıldı ki sosyal medyada şöyle annelik böyle bebeklik doğrusu neydi unuttuk sosyal medyada gördüğümüzü ister olduk yeni doğum yapmış birinin evi tabiki dağınık olacak lohusa kadının başında boşboş konuşup sadece can sıkıyolar biz böyle yaptık biz yetiştirdik evimiz temizdi biz lafımızı dinlettik falanfilan he diyip geçmeyi 3 ayda öğrendim ben sizde kimseyle kendinizi kıyaslamayın derim sadece bebeğinize odaklanın kokusu kayboluyor gün gün büyüyor annesini tanıyor en önemlisi benim bebeğim beni gördüğü an gülümsüyor bu benim tüm sorunlarımı çözüyor . Kısacası ne kimsenin anneliğine bakın ne de kimsenin sözüne kulak asın sadece bebeğinize odaklanın size yapılan tüm olumsuz kötü yorumları sahiplerine iade edin içe atmak yok bize dert değil onlara olsun dert.
B
Büşra K. ..
14 Ocak 2026 23:17
Öyle gerçekten görüen kısım kim bilir arkada neler yaşanıyor varsın her gün etkinlik yapmayalım dışarı çıkmayalım evlatlarımın başlarını okşamam onların bana gülümsemesi yeter 🩷