Yetememek

103 görüntüleme
H

Hasret G.

15 Mart 2026 00:25
Ben bebeğime zaman ayirmiyo gibi geliyor ev islerimi hallederken onu bı köşeye bırakmak zoruna gidiyor ama mecburen bırakıyorum ve sonradan çok üzülüyorum
R

Rumeysa D.

15 Mart 2026 00:35
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama evinizin uygunluğuna göre onu da dahil edebilirsiniz. Mesela şu an benim oğlum 21,5 aylık ben 7 aylıkken onu ana kucağına koyup bulaşık makinesi boşaltırdım. Hem de onunla konuşurdum. Şu an mesela kaşıkları kendisi yerleştiriyor 😂 mesela, öğrenme kulesi aldım, 18 aylık olunca yemek yaparken ona da bir şeyler veriyorum doğruyor, biraz dağıtıp döküyor evet ama hem ince motor gelişiyor hem de kendine olan güveni geliyor bence. Ya da daha çok küçükken mama sandalyesini mutfağa koyardım yine konuşa konuşa iş yapardım. Zaten bir süre sonra kendi oyunlarını kuruyorlar hiç öyle düşünmeyin kendi kendine de kalmaları gerekiyor. Sıkıldıkça yaratıcılıkları artıyor. Kendinize haksızlık etmeyin 🥰 sağlıkla büyüsün
Özrin T. A.

Özrin T. A.

15 Mart 2026 00:38
İnanın bana da öyle geliyordu vicdan yapıyordum ama öyle olmadığına artık inandım. Biz ev işlerini hallederken onlara da alan yaratıyoruz aslında. Sürekli başlarında olamayız bu zaten imkansız. Ama şöyle düşünün nasıl ev içinde bireysel alan yaratıyorsak kendimizle kalıyorsak bebeklerimize de bırakmalıyız. Bunu geçenlerde bir yerde okumuştum. Zaten bebeklerimiz herhangi bir durumda ses çıkartıp sıkıldıklarını ya da yalnız hissettiklerini ifade edebiliyorlar. O yüzden bence bu şekilde bakabilirsiniz 😊
H

Hasret G.

15 Mart 2026 13:01
Yok daha çok küçük 4. Ayına giricek
H

Hasret G.

15 Mart 2026 13:01

Özrin Tuğrul Akgül

İnanın bana da öyle geliyordu vicdan yapıyordum ama öyle olmadığına artık inandım. Biz ev işlerini hallederken onlara da alan yaratıyoruz aslında. Sürekli başlarında olamayız bu zaten imkansız. Ama şöyle düşünün nasıl ev içinde bireysel alan yaratıyorsak kendimizle kalıyorsak bebeklerimize de bırakmalıyız. Bunu geçenlerde bir yerde okumuştum. Zaten bebeklerimiz herhangi bir durumda ses çıkartıp sıkıldıklarını ya da yalnız hissettiklerini ifade edebiliyorlar. O yüzden bence bu şekilde bakabilirsiniz 😊

Haklısıniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir