Yeşil ve Mukuslu Kaka + Huzursuzluk

83 görüntüleme
Z

Zeynep N.

18 Mart 2026 07:26
Bebegim 2 aylık son iki gündür kakası mukuslu ve bu sabahki kakası yeşil sarı karışıktı iki gundur de akşamları saatlerce geçmeyen huzursuzluğu var acaba süt alerjisi olabilir mi yardımcı olabilecek olan var mı ?
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 07:32
Yeşil ve sarı kaka normal olarak kabul ediliyor. Mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değildir. Benim oğlumda süt tavuk et yumurta alerjisi vardı ve ben bunları yediğim zaman kakası kanlı oluyordu. Yine de içiniz rahat etsin diye doktorunuzla görüşün isterseniz
Z

Zeynep N.

18 Mart 2026 07:42
Çok teşekkür ederim bayramdan sonra randevumuz var inşaAllah sizin kanlı kaka dan başka belirtileriniz varmıydı acaba ? Bizim birde doğduğundan beri geçmeyen bir pişiğimiz var
P

Pınar K.

18 Mart 2026 07:55
o aylarda o renk kaka normal. benim bebişte de kanlı kaka vardı alerji belirtisi olarak . muhtemelen gaz sorunu yaşıyorsunuz
Özlem S.

Özlem S.

18 Mart 2026 08:52
Zeynep Nuh
Çok teşekkür ederim bayramdan sonra randevumuz var inşaAllah sizin kanlı kaka dan başka belirtileriniz varmıydı acaba ? Bizim birde doğduğundan beri geçmeyen bir pişiğimiz var
Geçmeyen bir pişik zaten ilk akla gelen alerji. Bi alerji uzmanı görmeli belki alerji testi yaptırmalısınız. Bizim kanlı kaka ve huzursuzluk vardı sadece pişik ek gıdadan sonra olmaya başladı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir