Yeşil Siyah Katı Kaka

114 görüntüleme
Y

Yeşim Ö.

18 Şubat 2026 18:46
8 aylık bebek kakası siyah koyu yeşil katı bi bilginiz var mı biraz huzursuz ama atak haftasında da bilmedim doktora gitmeli miyim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 18:49
Doktora gitmenize gerek yok ek gıdaya hızlı bir geçiş yaptınız muhtemelen ek gıda ile doyurmamaya çalışın lifli şeyler verin asıl beslenmesi hala anne sütü ya da mama unutmayın. Sıvı alımı ne kadar yeterli olırsa kaka kıvamı o derece yumuşar
Y

Yeşim Ö.

18 Şubat 2026 19:05
Teşekkür ederim Ayça hanım 🙏
B

Best

18 Şubat 2026 20:33

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Doktora gitmenize gerek yok ek gıdaya hızlı bir geçiş yaptınız muhtemelen ek gıda ile doyurmamaya çalışın lifli şeyler verin asıl beslenmesi hala anne sütü ya da mama unutmayın. Sıvı alımı ne kadar yeterli olırsa kaka kıvamı o derece yumuşar

Ayça hanım iyi akşamlar. Acaba bebeklerde asıl beslenme ek gıda ne zaman olacak. Ya da yüzdelik bakımdan yüksek tarafı ne zaman ek gıda olacak?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 20:34

Best

Ayça hanım iyi akşamlar. Acaba bebeklerde asıl beslenme ek gıda ne zaman olacak. Ya da yüzdelik bakımdan yüksek tarafı ne zaman ek gıda olacak?

15. Ay itibariyle bebeğin ana öğünü artık yemek olur mama destekler
B

Best

18 Şubat 2026 20:36

15. Ay itibariyle bebeğin ana öğünü artık yemek olur mama destekler

Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı size. Ben [9.ay](9.ay) aşısını kkk yı türkiyede yaptırdım. Şimdi [12.ayda](12.ayda) baküde olacağım burda ki kkk aşısının içerikleri aynımıdır bilginiz var mı?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 20:37
Bakü’de kkk aşısı içeriği Türkiye’deki ile aynı -💕
S

Seher T.

18 Şubat 2026 21:22

Ayça Hanım ben de size bir şey sormak istiyorum 7.30 aylık bebeğim rsv pozitif bugün hastalığın 8 günü ateşi hiç olmadı şu an sadece burun temizleme yapıyorum Ventolin hava veriyorum Her duyduğum besle ve pasta pastane yapmış Biz hastaneye yatış vermediler bir şey olur mu
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Şubat 2026 00:19

Seher Tas

Ayça Hanım ben de size bir şey sormak istiyorum 7.30 aylık bebeğim rsv pozitif bugün hastalığın 8 günü ateşi hiç olmadı şu an sadece burun temizleme yapıyorum Ventolin hava veriyorum Her duyduğum besle ve pasta pastane yapmış Biz hastaneye yatış vermediler bir şey olur mu

Her rsv tanısı hastanede yatış yapılmak zorunda değil. Bebeğinizin beslenme ile alakalı sorunu yoksa sıvıyla takviye etmek gerekmiyorsa yatış yapmazlar. Burun yıkama yapmak çok önemli ortamı nemli tutun ve havalandırın geçmiş olsun çok 💕
B

Best

19 Şubat 2026 20:25

Teşekkür ederim çok naziksiniz🙏🏼
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Şubat 2026 21:20

Best

Teşekkür ederim çok naziksiniz🙏🏼

Rica ederim bilgim dahilinde olan her konuda seve seve yardımcı olurum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir