Yeşil Renk Kaka
81 görüntüleme

Büşra B. ..
2 Ocak 2026 14:11
Merhaba bebegim 46 gunluk ilk kez bugun kakasını Yeşil yapti ve hafif mukuslu dk 3600 guncel kilo 6 sadece anne sütü alıyor kontrole götürmeli miyim.
2. Problem dun sağ gözbebeğinin hemen dibinde bir küçük cok kirmizi olmayan bir kan oturmasi var ya abisi tarafindan cizildi veyahut bebegim yapti bilmiyorum bir darbe dusme cisim degmesi olmadi. Degerli yorumunuzu beklemekteyim ( kakanin fotografi nerden yukleyecegim bilmiyorum)
2. Problem dun sağ gözbebeğinin hemen dibinde bir küçük cok kirmizi olmayan bir kan oturmasi var ya abisi tarafindan cizildi veyahut bebegim yapti bilmiyorum bir darbe dusme cisim degmesi olmadi. Degerli yorumunuzu beklemekteyim ( kakanin fotografi nerden yukleyecegim bilmiyorum)
A
Aslınur H.
2 Ocak 2026 14:23
Benim bebeğim de 36 günlük üç haftadır sürekli yeşil kaka yapıyor rengi asla düzelmedi. Doktora sorduğumda kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi . Ama bu beni çok tatmin etmedi . Başka bir doktora gittik ön süt alan bebeklerde olabileceğini söyledi . Ben emziremediğim için sadece mamayla besleniyor yani ben de bir çözüm bulamadım . Ama içinizi rahatlatmak için şunu söylim sadece anne sütüyle besleniyorsa
Ön süt alımının fazla olması , fazla sindirim ve besin (süt) alerjisi düşünülmelidir
Ön süt alımının fazla olması , fazla sindirim ve besin (süt) alerjisi düşünülmelidir

Büşra B. ..
2 Ocak 2026 14:28
Evet ön süt alımı olabilir ilk safhada hızlı akan süt var bununla alakali da olabilir ama bunu 46. Gun yasamak biraz strese sebep oldu

Yeter O. ..
2 Ocak 2026 17:40
Benim kızım mama ile besleniyor 1. Aydan beri hep yeşil kaka yapıyor doktoruma sordum da mama içiyor merak etmeyin dedi çok şükür bir sıkıntı olmadı hiç 7 gün sonra 7 aylık halada yeşil kaka yapıyor