Yesil Lekeli Kaka

41 görüntüleme
D

Demet A. ..

9 Şubat 2026 21:31
7 bucuk aylik kizim bebeğimin kakasi sarımsı içerisinde koyu yesil kaka lekeler var nedendir ek gida pek vermedim çok az şeyler bugum sadece anne sutu yine yesil lekeler oldu 1 haftadir böyle
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

10 Şubat 2026 21:57
Merhaba,

Bebeğinizin kakasında sarımsı renk içerisinde koyu yeşil kaka lekeleri olduğunu belirtmişsiniz. Bu durum 1 haftadır devam ediyor ve ek gıda alımı minimal düzeyde.

Kakadaki yeşil renk genellikle bağırsakların hızlı çalışması veya anne sütündeki değişikliklerden kaynaklanabilir. Anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normal kabul edilebilir.

Bebeğinizin kakasında mukus veya kan olmadığı sürece endişe etmenize gerek yok. Ancak 1 haftadır devam eden bu durum için doktorunuzla görüşmeniz en iyisi olacaktır.

Doktorunuzla görüşmeden önce şu soruları düşünebilirsiniz:
1. Bebeğinizin genel sağlık durumu nasıl?
2. Bebeğinizde başka belirtiler var mı (örneğin, huzursuzluk, iştahsızlık)?
3. Anne sütünüzde değişiklik var mı?

Takip edin ve doktorunuzla görüşün.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Koyu Yesil Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Yeşilli Kaka
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
D

Demet A. ..

10 Şubat 2026 22:58
Doktora götürdüm ishal dedi biraz enfeksiyon var dedi diskinin resmine bakarak tahlil yapmadi. İshal olarak düşünmedim anne sutu emdiği için her cıvık olduğu için o zaman bayadir ishal zinciri ve probiyotik verdi bunların yanında ben başka ne yapabilirim ishal ve enfeksiyonun geçmesi icin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir