Yeşil-koyu Sümük

87 görüntüleme
Cansu K.

Cansu K.

14 Şubat 2026 22:48
7 aylık bebeğim var, beslenmesinde bozukluk, hırıltı, ateş, huzursuzluk gibi ekstra hiçbir belirtisi ya yok. 15-20 gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştu. Pazartesi günü kontrole gittiğim zaman doktor dedi ki sümüğü eğer koyu renkliyse farklı bir enfeksiyon olabili. Bakteri tarzı gibi konuştu. Antibiyotik verdi sümüğü koyu gelirse kullan dedi. Ama sadece sümük bir hastalık belirtisi olabilir mi ?
Betül �.

Betül ..

14 Şubat 2026 23:08
Tabiki.Nasıl dışkının rengine göre üşütme oluyorsa sümükte de yeşil balgamlı ise üşütme enfeksiyon belirtisi
Cansu K.

Cansu K.

14 Şubat 2026 23:09

Betül 🧸

Tabiki.Nasıl dışkının rengine göre üşütme oluyorsa sümükte de yeşil balgamlı ise üşütme enfeksiyon belirtisi

Balgamlı değil, yeşilimsi ama kuru şekilde. Ama kakanın rengi tek başına bir bulgu değil ki. Eşlik eden değerler olması gerekmez mi ? Ben mi yanlış biliyorum
Betül �.

Betül ..

14 Şubat 2026 23:11
Kuru şekilde ise kesin birşey söyleyemem.Eşlik eden semptomlar sonradan da çıkabiliyor,tek başına da olabiliyor
Cansu K.

Cansu K.

14 Şubat 2026 23:12

Betül 🧸

Kuru şekilde ise kesin birşey söyleyemem.Eşlik eden semptomlar sonradan da çıkabiliyor,tek başına da olabiliyor

Teşekkür ederim cevabınız için 🙏
Cansu K.

Cansu K.

14 Şubat 2026 23:14
@Osman Gönülal hocam lütfen görün, bir şey söyleyin. Gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorum.
A

Arzu.G

14 Şubat 2026 23:31

Cansu Kalaycı

@Osman Gönülal hocam lütfen görün, bir şey söyleyin. Gereksiz antibiyotik kullanmak istemiyorum.

Hastalık kaydı oluşturdunuz mu? Orda ateş ve semptom takibi oluşturursaniz Osman hoca verileri inceleyip cevap veriyor
Cansu K.

Cansu K.

14 Şubat 2026 23:32

Arzu.G

Hastalık kaydı oluşturdunuz mu? Orda ateş ve semptom takibi oluşturursaniz Osman hoca verileri inceleyip cevap veriyor

Oluşturmadım, herhangi bir semptom göstermediği için. Ama oluşturayım hemen teşekkür ederim
A

Arzu.G

14 Şubat 2026 23:33

Cansu Kalaycı

Oluşturmadım, herhangi bir semptom göstermediği için. Ama oluşturayım hemen teşekkür ederim

Endiselendiginiz durumları not kısmına yazarsınız , yüksek olmasa da gün içinde birkaç kez ateş ölçümünü de yapın onlara da dikkat ediyor
Cansu K.

Cansu K.

14 Şubat 2026 23:36

Arzu.G

Endiselendiginiz durumları not kısmına yazarsınız , yüksek olmasa da gün içinde birkaç kez ateş ölçümünü de yapın onlara da dikkat ediyor

çok teşekkür ederim yanıtlarınız için
Cansu K.

Cansu K.

15 Şubat 2026 23:08
üstttt

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir