Yeşil Kaka

134 görüntüleme
V

Valiant_01

20 Nisan 2026 11:43
Merhabalar bebegımız 40 günlük kakası hep açık yesıl ile hardal sarısı ortası bir renk anne sütü alıyor sadece biraz gazları var rahatsız olduğu onun harıcı bır huzursuzluğu yok doktor normal dedi annesını sık emıyor ek olarak da probıyotık verıyoruz
İ

İpek E.

20 Nisan 2026 11:57
Benim bebeğim de öyleydi ilk günlerde
G

Gül Y.

20 Nisan 2026 12:09
Yeşil ve sarı tonları olması gayet normal endişe etmeyin
S

Sevde Ç.

20 Nisan 2026 12:11
Benim bebeğim de 34 günlük aynı durum bende de var hiç korkmayın gayet normal ön sütü fazla aldığında biraz yeşillenirmiş
S

Seyhan K.

20 Nisan 2026 12:12
Bizim komşu teyze yeşil kaka Bebek üşüdüğünde olur demişti

Bir kaç defa tskip etttim hakikaten bebek biraz soğuk aldı mı yeşil okuyordu kakası
V

Valiant_01

20 Nisan 2026 12:16
Sevde Çiv
Benim bebeğim de 34 günlük aynı durum bende de var hiç korkmayın gayet normal ön sütü fazla aldığında biraz yeşillenirmiş
Sizınde bebegınız ön sütü fazla mı alıyor bizim doğdu 10. Gununden sonra hep bu sekılde kakası acık yesıl ışe hardal sarısı renk hangı doktora gittiysek normal dedi
S

Sevde Ç.

20 Nisan 2026 12:19
admaydn
Sizınde bebegınız ön sütü fazla mı alıyor bizim doğdu 10. Gununden sonra hep bu sekılde kakası acık yesıl ışe hardal sarısı renk hangı doktora gittiysek normal dedi
Bizim kakamızda sizinki gibi karışık renkte evet.Bazen sararsa da tamamen,genelde yeşilli sarılı rengi.Sorduğumda önsütten denmişti yüksek ihtimalle benimki de ondan
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir