Yeşil Kaka
47 görüntüleme
A
Ayşe B.
1 Nisan 2026 21:27
2.5 aylık bebeğim 3 günde bir kaka yapıyor rengi kına yeşili gibi bazen normal bazen kabız gibi.
Bu durum normal mi acaba ?
Bu durum normal mi acaba ?
S
Songül Y.
1 Nisan 2026 21:38
Mama ile mi besleniyor yoksa anne sütü mu
A
Ayşe B.
1 Nisan 2026 21:39
Mama ile mi besleniyor yoksa anne sütü mu
A
Aslınur H.
1 Nisan 2026 21:49
Bizim doğduğundan beri böyle şimdi dört aylık
Alerjiden şüphelendik sadece mamayla beslendiği için alerji mamasını da aylarca kullandık bir fark olmadı bebeğim kilo almadı hiç o yüzden tekrar eski mamalara döndük
Alerjiden şüphelendik sadece mamayla beslendiği için alerji mamasını da aylarca kullandık bir fark olmadı bebeğim kilo almadı hiç o yüzden tekrar eski mamalara döndük
A
Ayşe B.
1 Nisan 2026 21:50
Bizim doğduğundan beri böyle şimdi dört aylık
Çocuk doktorumuz ne yazık ki geri dönüş yapmıyor. Ben de buradan yazma ihtiyacında bulundum
A
Aslınur H.
2 Nisan 2026 01:24
Kilo alımı iyi aslında o zaman kaka rengi mamayla ilgili ama korkulacak bi durum yok diyebilir miyiz
Çocuk doktorumuz ne yazık ki geri dönüş yapmıyor. Ben de buradan yazma ihtiyacında bulundum
Yükleniyor...