Yeşil Kaka
98 görüntüleme
E
Elif A.
27 Ocak 2026 10:11
Bebeğim 4 aylık ve 2. Ayından itibaren 5-15 gün aralıklarla kakasını yapıyor. Genel görünümü iyi gazını da çıkarıyor ama kakasını yaptığında sarı pütürlü ve yeşil sulu (mukuslu mu anlamıyorum)şeklinde çıkıyor. Bu şekilde uzun süre kaka yapılmadığında yeşil kaka normal mi sizce yoksa başka şeyden şüphelenmeli miyim?

Hatice C. ..
27 Ocak 2026 10:43
Emzirilen bi bebek mi yoksa mama mı kullanıyor

Hatice C. ..
27 Ocak 2026 10:45
Emzirirken arada yeşil olması normal çünkü bazen önsüt yani üst üste aynı tarafı emdiği zamanlarda oluşuyor yeşil kaka hardal rengi de en doğalı ama mamaya dair mama kullanan anneler söyleyecektir 🌺
E
Elif A.
27 Ocak 2026 10:48
Emzirirken arada yeşil olması normal çünkü bazen önsüt yani üst üste aynı tarafı emdiği zamanlarda oluşuyor yeşil kaka hardal rengi de en doğalı ama mamaya dair mama kullanan anneler söyleyecektir
G
Gülendam ..
27 Ocak 2026 12:02
Benim bebeğimde beş aylık, uzun bir süre bizde de öyleydi rengi doktora sorduğumda sadece anne sütü aldığı için normal demişti ki zaten sadece anne sütü alan bebekte 15 güne kadar kaka yapmaması da gayet normal
E
Elif A.
27 Ocak 2026 13:23
Benim bebeğimde beş aylık, uzun bir süre bizde de öyleydi rengi doktora sorduğumda sadece anne sütü aldığı için normal demişti ki zaten sadece anne sütü alan bebekte 15 güne kadar kaka yapmaması da gayet normal