Yeşil Kaka

76 görüntüleme
G

Gamze A.

4 Ocak 2026 08:22
5ay 10 günlük ek gıdadayız ama ıkı gundur yeşil kaka pü türlü gıbı geliyo sarı bıde ıkı renk karısımı gıbı
S

Selin E.

4 Ocak 2026 08:33
Mama alıyor mu.benim kızım mama kullanıyor yeşil olması normal dedi doktor
G

Gamze A.

4 Ocak 2026 08:34
Hayır anne sütü
G

Gökçin N.

4 Ocak 2026 08:39
Ek gıdada oluyor öyle şeyler. Bağırsak florası değişiyor öyle düşünün.
Hatice C. .

Hatice C. ..

4 Ocak 2026 08:40
@Gamze Aktaş Anne sütü alımında zaman zaman yeşil olması normal unutup aynı meme verildiğinde oluşuyor genelde hardal rengine geri dönecektir iki tarafında emildiginden emin olun.
G

Gamze A.

4 Ocak 2026 08:45
Tamamdır teşekkürler
A

Ayşe Ş. ..

4 Ocak 2026 08:46
Çok normal. Gamze hanım. Pütürlü sarı sarı parçalı olması. Tamamen yeşil olması normal. Yeşil ve tonları sarı ve tonları çok normal. Ek gıda tadimlari bağırsaklar yeni yeni şeylerle tanışıyor. Tek sorun kabız olmamasına dikkat edin. Birde kanlı falan olur yada popoda geçmeyen pişik olursa onlara dikkat edin yediği besine alerjisi olduğu anlamına gelir.
Z

Zeynep K.

4 Ocak 2026 08:49
Sağlık ocağındaki hemşire bu aralar yeşil kaka görürseniz korkmayın demişti, nedenini sordum diş çıkaracağı zaman kaka rengi de değişir demişti. Ama ek gdia alıyor mesela ıspanak yiyor onunda etkisi olabilir dedim zaten ikisi arasındaki renk belli olur dişten dolayı olursa kına yeşili olur demişti bana
G

Gamze A.

4 Ocak 2026 08:51
Anladım evvet diş donemındeyızde oda olabilir de işte tedırgın olunuyo gene
G

Gamze A.

4 Ocak 2026 08:52
Bıde asırı huzursuz olunca kakası da yesıl olunca acaba bısımı oldukı diye düşünüyor insan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir