Yeşil Kaka

71 görüntüleme
B

Beyza N. B. ..

31 Aralık 2025 23:19
Merhaba, bebeğim 3 aylık bir süredir gün içinde kaka yaptığında bazen rengi yeşilimsi oluyor sarı ve yeşil karışımı bu durum normal mi korkmalı mıyım sadece anne sütü ile besleniyor.
S

Sıla s. ..

31 Aralık 2025 23:24
Benim bebeğimdede oluyor . Kakası çok cıvık ve mukuslu bazen rengi yeşildi . Besin alerjisi çıktı benim yediğim süt ve süt ürünlerine .
B

Beyza N. B. ..

31 Aralık 2025 23:50
Besin alerjisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim doktora kontrole gittiğimde söylesem doktor mu yönlendirecek
E

Elif V.

1 Ocak 2026 00:45
Süt ürünleri tükettiğinizde bebeğinizde değişiklik var mı takip edin. Cildi kuruyabilir kızarıklık olabilir cıvık mukuslu kanlı kaka olabilir. Farklı bi şey hissederseniz kendinize süt ürünleri diyeti uygulayın
Seda C.

Seda C.

1 Ocak 2026 04:27
Herhangi bir diyet uygulamanız için doktorunuza kakasının ve genel durumunun hakkında bilgi verin ve sizi yönlendirmesini isteyin kendi kafanızdan diyet yapmayın ben yaptım ve gerek yokmuş sadece kakası yeşil oluyor diye. Kan görmeniz gerekiyor alerji için bebeğinizin sütünüze geçen besinlere ihtiyacı var
C

Ceren E. Ç. ..

1 Ocak 2026 06:45
Bebeğim 5 aylık, şu an diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum zayıflamak için. Sütümü azaltmadan besleyici ve kilo vericibir liste düzenledi.Dere otu süt arttırımına faydalı demişti ve sabahları kahvaltıda tüketiyorum. O günden beri bebeğimin kakası koyu yeşil.çpcuk doktorumuza söylediğimde dere otu kakaya renk verir demişti. Bir doktorunuza danışın isterseniz🙏🏻🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir