Yeşil Kaka
59 görüntüleme
B
Bahar Ü. T. ..
26 Kasım 2025 06:50
Kakasını birkaç gündür yeşil yapıyor bir normal yapıyor bir yeşil oluyor neden olabilir benim yediklerim mi etkiliyor acaba 9 aylık
Y
Yagmur E. ..
26 Kasım 2025 06:53
Kendi yedikleri etkili olabilir yesil renk benim bebegim usuyunce oluyor bir ona dikkat edn istersrniz

Ozlem S. Ş.
26 Kasım 2025 07:09
Anneden ağırlıklı önsüt alan bebeklerde olabiliyormuş.son süt için emzirme süresi artırılabilir.

İlsu O. K.
26 Kasım 2025 07:38
Bahar hanım bebeğimiz katı gıda alıyorsa aldığı besinlerden olabilir ☺
B
Bahar Ü. T. ..
26 Kasım 2025 07:50
Teşekkür ederim yağmur hanım dikkat edeceğim
B
Bahar Ü. T. ..
26 Kasım 2025 07:52
Teşekkür ederim İlsu hanım alıyor evet alıyor bir süredir olmuyordu bende yediğinden şüpheleniyorum

İlsu O. K.
26 Kasım 2025 10:43
Yeşil kaka yapmasında aslında sıkıntı yok bebeklerde sarı-yeşil-kahverengi kaka normal kabul ediliyor. Nasıl olduğu aslında önemli gibi sıvı ise ishal olabilir enfeksiyon diş ya da bağırsak kaynaklı olabilir. Katı kıvamlı ise muhtemelen yedikleri. Bebeğinizin ateş,kusma gibi durumu yoksa bir kaç gün gözlemleyin bence geçmezse bir doktorunuza danışırsınız 🌸
B
Bahar Ü. T. ..
26 Kasım 2025 12:19
İlsu hanım sıvı olması beni tedirginetti diş çıkarmayada çalışıyor yüksek ates kusma olmadı bir kaç gündür gözlemliyorum bir normal kati yapıyor bir yeşil sıvı şekilde en iyisi doktoruna danışayım çok teşekkür ederim 🌸