Yeşil Kaka

98 görüntüleme
A

Ayşe İ. C.

30 Ağustos 2025 20:15
Bebeğim 4 gündür yemyeşil sümük gibi kaka yapıyor ve garip kokulu neden olabilir huysuzluğu falan yok
B

Begüm A.

30 Ağustos 2025 20:54
Mutlaka doktora gidip tahlil yaptırın. Bağırsak paraziti çıkmıştı bizde. Kaç aylık bilmiyorum ama besin alerjisi de olabilir belki
A

Ayşe İ. C.

30 Ağustos 2025 20:56
Parazit derken kurtçuk giyimiydi tahlili kan vererek mi yaptırdınız ateş falan oldu mu bizde bir kere 37.6 şeklinde ateş oldu başka olmadı
Ç

Çağla y.

30 Ağustos 2025 21:13
Merhaba bizdede aynı durum vardı.Tahlil yapıldı amip mikrobundan dolayı salgına yakalandığını doktor söyledi .Hazır sudan başka su kullanılmamalı , probiyotik ve antibiyotiğe başladık on gün oldu hala tam geçmedi
A

Ayşe İ. C.

30 Ağustos 2025 21:14
Teşekkür ederim pazartesi ye randevu aldım hemen sağolun
A

Ayşe İ. C.

30 Ağustos 2025 21:14
Başka belirti var mı dikkat etmem gereken
Z

Zehra G. ..

30 Ağustos 2025 21:47
Merhaba bebeğim 2 aylık 15 gün aynı şekilde yeşilimsi mukuslu kakası oldu ve bu süreçte aşırı huysuz uyku problemi vardı en son kakada kılcal kan görünce doktora gittik tahliller yapıldı süt alerjisi olabileceği söylendi. Şuan 15 günlük süt diyetine girdim. 15 gün sonra tekrar bakılacak sizde geç olmadan doktora gidin bence en azından içiniz rahatlar.
A

Ayşe İ. C.

30 Ağustos 2025 22:15
Teşekkür ediyorum bizim uyku problemimi hep var gündüz uykuları çok kısa benimle uyuyor ama bu aralar ben yanında olsam bile kısa kısa uyuyor belki bundan kaynaklı olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir