Yere Yatıyor 12 Aylık
61 görüntüleme
H
Halime
27 Aralık 2025 20:29
Bebeğim 1 yaşına gireli bir hafta olacak ve bir haftadır oyun oynarken emeklerken birden yere uzanıyor tekrar kalkıyor oyun oynuyor bir yere gitmek için tekrar emekliyor yere yatıp kalkıyor. İsmine tepkisi çok çok nadir. By by yok alkış yok sıfır ekranla büyüttüm sürekli etkinlik yaparız yürüme aşamasında bir iki haftaya bağımsız yürür. Tmm her çocuk gelişimi farklıdır ama bazı davranışları anlamlandıramıyorum. Yemek yemesinde bir problem yok anne sütü içemedi mama ile büyüyor ve yemekle arası iyi. Kafasının arkasını bir yere değdirdiğinde hemen sağa sola çevirir kafa arkası sürter müzik duyunca kafayı sağa sola sallar. Çocuklarla çok güzel oyun oynar oyuncaklarını almaya gider arkadaşlarının peşinden gider onlarla güler. Yüz ifademizi anlar Ama hala alkış yok by by yok taklit neden yok 1 yaşına bastı ve taklit yok birde yere yatmaları başladı aynı aydaki bebeklerde bu davranışlar varmı aceba

Emel C.
27 Aralık 2025 21:07
Halime hanım merhaba endişelerinizi anlıyorum bende bazı konularda çok endişeleniyorum sonra acaba benim abartıyorum diyorum bebeğim 8 aylık ismine bakmıyor başka bebeklerle oynamak istemiyor korkup ağlıyor sesten korkuyor kafasını sürekli tekrarlı bir şekilde geriye vuruyor insan tedirgin oluyor yada bizi tedirgin edecek şeyler izliyoruz bilmiyorum çevremdeki insanlar sacmalama gayet normal bebeğim desede kendimi ikna edemiyorum umarım bebeklerimiz normaldir bende içimi dökmüş oldum sayenizde 🥹