Yere Basma

47 görüntüleme
N

Nidanur A.

22 Temmuz 2025 11:37
Bebeğim 3 aylık kucakta ayakta tutunca ayakları yere basmalı diyorlar ve benim bebeğim basmıyor doktora söyle falan dediler böyle olmasında bir sıkıntı var mı
İlsu O.

İlsu O.

22 Temmuz 2025 12:30
Merhaba; Prematüre bebek annesiyim gelişimsel olarak çevrem bana da uçuk şeyler söylüyor hatta zamanında doğan bir bebekte ay olarak beklenmeyecek şeyler :) Söylediğiniz şey 6-12 ay arası bebeklerde beklenir diye biliyorum ayaklarını şuan basamaz belki parmak uçları değer destek verirseniz ama ondada daha ağırlık veremezsiniz :) fizyolojik olarak çocuk doktorunuz bir anormallik belirtmediyse bebeğinizin özel bir durumunu yoksa ve düzenli kontrollerinize gidiyorsanız böyle şeykeri lütfen çok önemsemeyin. Ama aklınızda gelişimsel olarak bir soru işareti kalıyorsa bulunduğunuz bölgedeki eğitim araştırma ya da şehir hastanelerinde çocuk gelişimciler bulunmakta çocuk doktorunuza söylerseniz sizi yönlendirebilir. Sağlıkla büyütün 🙏🏻
N

Nidanur A.

22 Temmuz 2025 13:04
Doktor kontrolum haftaya kendisine muhakkak söyleyeceğim bence bir sıkıntı yok ama insanın morali bozuluyor ister istemez yanıtınız için teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir