Yenidoğanda Rsv

69 görüntüleme
S

Selvi C.

6 Nisan 2026 15:03
23 günlük kız bebek. Rsvden yedi gün yoğun bakımda kaldı. Çok kısa bir süre oksijen desteği aldı. Bu yüzden röp muayenesi önerildi. Yapılmalı mı?
Afranur K.

Afranur K.

6 Nisan 2026 15:22
Yaptırmanızı öneririm zor bir test değil zaten, yarım saatinizi almayacak bir göz testi. Bebeğinizin göz bebeğini büyütmek için bir damla sıkıyorsunuz, daha sonra doktor hemen muayene ediyor. Biz yaptırdık zaten küçük oldukları için anlamıyorlar bile

Bir sıkıntı varsa da erken dönemde çözümlemek en mantıklısı değil mi
S

Selvi C.

6 Nisan 2026 15:38
Çok zor ve bebek için sancılı bir test olduğunu söylediler. yanında kalmassnız daha iyi olur diye söylediler. Bu da bizi korkuttu açıkçası
Afranur K.

Afranur K.

6 Nisan 2026 17:23

Selvi Can

Çok zor ve bebek için sancılı bir test olduğunu söylediler. yanında kalmassnız daha iyi olur diye söylediler. Bu da bizi korkuttu açıkçası

Sancı vs. Olmuyor, anne olarak yapılırken üzüldüm ama bebeğin canı acımıyor ki. Odadan çıkarken ağlayan bebek yok öyle söyleyeyim, bebeğim gözlerini

Açtıkları aparat anne olarak bizleri zorluyor bebeği değil.

Ama her hangi bir sıkıntı barsa ve bu dönemde çözülme ihtimali varsa bunu değerlendirmek gerekmez mi?

Size tek önerim yalnız gitmeyin, yanınızda sağlık konusunda bebek konusunda destek birisi olsun ki siz kenarda dururken bebeğinizi tutsun doktorun yanında. Ben tutmadım mesela bebeğimi annem yaptırdı testi.
S

Selvi C.

13 Nisan 2026 22:54
Çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir