Yenidoğan Yavaş Kilo Alımı
245 görüntüleme
H
Hilal A.
4 Mayıs 2026 23:24
Bebeğim 2710 kg doğdu 38+5 hafta olmasına rağmen kilosu biraz düşük sonrasında sarılıkta olunca 1 haftada benim yanlış emzirmem sonucu hiç kilo almadı şuan 45 günlük 3450 dedi doktor kilosunu çok düşük buldu alt sınırdan seyrediyor diyor mamada veriyorum emziriyorumda önerisi olan veya bebeği yavaş kilo alan var mı?
N
Nurdan ..
Premium Üye
4 Mayıs 2026 23:35
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
H
Hilal A.
4 Mayıs 2026 23:36
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
N
Nurdan ..
Premium Üye
4 Mayıs 2026 23:41
Bizde şuan 45 günlüğüz kilo alımında çok zorlandık şuan hem mama hemde anne sütü kullanıyoruz günde iki kere mama veriyorum SMA kullanıyorum ve çok faydasını gördüm hipp bildiğim kadarıyla light bir mama SMA kullanmanızı öneririm
Ç
Çağla Ç.
4 Mayıs 2026 23:52
Bende sma kullandım ilk zamanlar baya kilosunu toplamıştı ama hippte verdim
Ş
Şaziye N. Ş.
5 Mayıs 2026 00:03
Ravla nın lohusalar için bi yağı var süt kalitesi için deneyebilirsiniz . Ayrıca klişe gelebilir ama kendi vitaminlerinizde çok önemli , onun dışında her gün yumurta , yeşillik , çiğ kuruyemiş tüketebilirsiniz . Bol bol suyu da unutmayın . Yarasın inş bebişe
H
Hilal A.
5 Mayıs 2026 01:15
Bizde şuan 45 günlüğüz kilo alımında çok zorlandık şuan hem mama hemde anne sütü kullanıyoruz günde iki kere mama veriyorum SMA kullanıyorum ve çok faydasını gördüm hipp bildiğim kadarıyla light bir mama SMA kullanmanızı öneririm
N
Nurdan ..
Premium Üye
5 Mayıs 2026 01:26
Sma hangi formu ve kaç cc mama veriyorsunuz acaba

Yeter A.
5 Mayıs 2026 02:44
Emzirin her Emzirme sonrası mama verin ki yaoıysounuzdur zaten 90 cc yapın bıtoryprsa 100 cc gecin yoklayın içiyorsa artırn cc yi içsin.2 hafta sonra kilosuna baktırın . Siz dogıdugu anda degil 45 gün sonra mama kullanmaya başladınız dmi . Yanı 45 gün sonra kullanmaya başladıysanız 2 hafta sonra kilosuna baktrıın almışsa doyuyor mama işe yarıyor demekki.
H
Hilal A.
5 Mayıs 2026 13:30
Emzirin her Emzirme sonrası mama verin ki yaoıysounuzdur zaten 90 cc yapın bıtoryprsa 100 cc gecin yoklayın içiyorsa artırn cc yi içsin.2 hafta sonra kilosuna baktırın . Siz dogıdugu anda degil 45 gün sonra mama kullanmaya başladınız dmi . Yanı 45 gün sonra kullanmaya başladıysanız 2 hafta sonra kilosuna baktrıın almışsa doyuyor mama işe yarıyor demekki.

Yeter A.
5 Mayıs 2026 14:05
Bi 10 gün sonra başladım ama her emzirmeden sonra vermedim yani gün içinde 2-3 kez gibi veriyorum çünkü sütüm yeterli aslında emiyorda şimdi mama vermeye başladım düzenli olarak sayıyı arttırınca memeyi almıyo
H
Hilal A.
5 Mayıs 2026 14:13
Analdm siz en iyisni bilirsiniz sütünüz yetiyorsa mamayı az verin kılo alımı azsa artırırsınız xoksa daha anlatırsınız sadece meme verırsnz . Benzer durum yasadık sizinle biz mamayla devam ettik.

Yeter A.
5 Mayıs 2026 16:37
Kaç günlük bebeğiniz 🥹
N
Nurdan ..
Premium Üye
5 Mayıs 2026 16:55
Bi 10 gün sonra başladım ama her emzirmeden sonra vermedim yani gün içinde 2-3 kez gibi veriyorum çünkü sütüm yeterli aslında emiyorda şimdi mama vermeye başladım düzenli olarak sayıyı arttırınca memeyi almıyo
Yükleniyor...