Yenidoğan Uyku

102 görüntüleme
N

Nisa B. ..

27 Aralık 2025 12:57
24 günlük kızım gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor Max 2 saat o da bölük bölük geceleri de zar zor uyuyor arabayla sokakta falan gezdirmeden uyumuyor ne yapabilirim gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı oldu iyice yoruldu
N

Nisa B. ..

27 Aralık 2025 13:01
Gazlı bir bebek gaz damlası da kullanıyoruz ama fayda yok az uyudugunda da uykusunda ıkınma türü sesler çıkarıyor sürekli
B

Burcu ..

27 Aralık 2025 13:22
Karnına zeytinyağı sür biraz,çokaz da bal sür. Ayak altına da zeytinyağı sür masajyapar gibi..bebegi uyuturken eğer senin üstünde kıyafet varsa çıkarıp o sekılde uyut.ten teması olsun.yarım kundak yapmaya calış gece.24 günlük bebek henüz gece gündüz kavramı oluşmadıgından uyuyamaması normal.geceleri de sakin sessiz bir yerde beslemeyi dene.ayrıca emziriyosan eğer günde bir fincan kımyon çayı ve rezene çayı içmeni öneririm
Z

Zşngz

27 Aralık 2025 13:25
Ayaklarını mutlaka sıcak tutun benim evim 24 dereceydi doktorlar sadece zibin giysin diyorlar diye ince giydiriyordum ama gaz sancısıdan mahvoldu çocuk sonradan eski usul guzelce giydirdim ısınınca gazıda azaldı
N

Nisa B. ..

27 Aralık 2025 13:37
Olabildiğince sıcak tutuyorum ılık havlu falan koyuyorum karnına öyle uyuyor zaten diğer türlü hiç uyumuyor ten tene temas falan da denedim zaten sadece kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor ama son 5 gündür falan hiç bişey etki etmez oldu
G

Gdkmc

27 Aralık 2025 13:48
Siz yediklerinize dikkat edin kimyonlu su içebilirsiniz
Z

Zeynep O. ..

30 Aralık 2025 19:14
Kızınızın uyku düzeni nasıl oldu aynımi ? Bende aynı sorunu yaşıyorum da
N

Nisa B. ..

31 Aralık 2025 04:03
Hala aynı maalesef kucakta uyuyor yatağa koyar koymaz uyanıyor ve kucakta olmasına rağmen çok zor dalıyor ne yapacağız bilmiyorum artık kucakta uyutmaya da kollarım dayanmıyor denemediğim yöntem kalmadı çocuk da yoruldu bende

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir