Yenidoğan Uyku

86 görüntüleme
S

Sümeyye A.

5 Temmuz 2025 16:58
Bebeğim 21 günlük, asla kucağımdan ayrılmıyor. Çok az uyuyor gün içinde parçalı maksimum 3 saat. Gece de aynı şekilde parça parça 3-4 saat. Uyuduğu tüm zamanları kucağımda geçirmek istiyor, yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor. Biliyorum dünyaya adapte olmaya çalışıyor ama artık çok zorlanıyorum. Babasının kucağını da istemiyor huzursuzlanıyor, sadece benim kucağımda olmak istiyor. Kişisel ihtiyaçlarımı görememek zorluyor beni artık. Normal mi gerçekten, geçecek mi bunlar?,
R

Rabia A.

5 Temmuz 2025 17:31
Genelde açsa uyumuyor. Ben 10-20 dk bir emzirıyordum . Babası üstüne sizin kokulu kıyafetinizi koysun.
R

Rabia A.

5 Temmuz 2025 17:32
Yani bunlar normal geçecek
S

Sümeyye A.

5 Temmuz 2025 17:36
Teşekkür ederim 🌸 tüm ihtiyaçlarını gideriyorum ama yine de kar etmiyor, kıyafeti de denedik ama işe yaramadı bizde maalesef. Geçecek elbet bir yerde biliyoruz ama acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba düşüncesi beynimi kemirip duruyor
Ö

Özge G. S.

5 Temmuz 2025 18:07
Merhaba🌸 benim bebeğim 4 aylık bende aynı durumları yaşadım tam 2.5 ay sadece kucakta yatırdım gündüz ve gece belki inanamayacaksınız ama tüm uykuları kucaktaydı. O nasıl istiyorsa öyle yaptım. Adapte oldu zamanla, güvendi, bağlandı ve gündüzleri yavaş yavaş yatağına bırakmaya başladım. Hızlı geçiyor zaman inanın sadece güven duymaya ihtiyacı var sabredin 😊
Ş

Şilan D.

5 Temmuz 2025 18:10
anne sürü veriyorsanız memede uyutmamaya çalışın ya açtır yada gazı vardır
S

Sümeyye A.

6 Temmuz 2025 11:49
Çok teşekkür ederim herkese ❤️ 🌸
Z

Zeynep A. T.

6 Temmuz 2025 20:37
Yenidoğan dönemde aylarca bunu yaşadım o kadar az uyuyordu ki bizimki gazdandı bunu biraz geç farkettim ama sancısı olan bebek memeyi bıraktığı anda ya da yatağa koyduğunuz anda uyanıyor gazının olmadığından emin olun 🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir