Yenidoğan Uyku
202 görüntüleme
Z
Zeynep A. ..
1 Temmuz 2025 10:57
27 günlük bebeğim beslenme aralarında uyumuyor gözleri kapanıp kapanıp açılıyor. İki üç saatte bir besleniyor bazen 6-7 saat uyumuyor. Karnı tok altı temiz olmasına rağmen.
T
Tuğba Ş. ..
1 Temmuz 2025 12:31
Memenizde uyuyor mu
Z
Zeynep A. ..
1 Temmuz 2025 12:46
Ne yazık ki meme almıyor biberonla doyuruyorum
T
Tuğba Ş. ..
1 Temmuz 2025 13:23
Kucağınızda memenizle temas ederek sallamayı denediniz mi
Z
Zeynep A. ..
1 Temmuz 2025 16:22
Evet uyuyor ama yerine koyunca uyanıyor bu seferde
F
Fatma N. D. ..
1 Temmuz 2025 16:58
Yerine koyarken önce ayaklarını sonra vücudunu en son başını yatagina değecek şekilde koymayı denemenizi tavsiye edebilirim uyanma ihtimali daha azalıyor
T
Tuğba Ş. ..
1 Temmuz 2025 18:30
Bu çok doğal bir durum öncelikle ilk 3 ay memede ya da anne kucağında uyuyan bebek sayısı çok fazla. Benim de bebeğim 70 günlük ve mememi ağzından çıkardığım an uyanıyor. İlk 50 gün neredeyse tuvalete bile zor gittim anne için çok zorlayıcı olabiliyor sizi çok iyi anlıyorum 50 günden sonra pusette sallanarak uyudu normalde sallanarak da uyumuyordu şimdi babybjörn ana kucağında sallayarak uyutuyorum, inşallah 5 aylık olunca uyku eğitimi düşünüyorum, emzik tutarsa ve yanına siz kokan bir şeyler koyarsanız da uyuyabilir, bizimki maalesef tutmadı, bibs marka ve philips avent denedik siz de deneyin mutlaka
T
Tuğba Ş. ..
1 Temmuz 2025 21:39
Bir de sling kanguru tam sizlik olabilir bakın derim
Z
Zeynep A. ..
2 Temmuz 2025 00:16
Ben de düşünüyorum slingi bebeği koyma noktasında bşraz tedirginim, teşekkür ederim
G
Gülşah C.
2 Temmuz 2025 05:55
Zeynep hanım benimde bebeğim meme almıyordu sürekli memeyi teklif ettim çoğu zaman istemedi 1 ay sonra emmeye başladı aynı şeyi bende yaşadım saatlerce uyumuyordu zamanla geçiyor sadece sabredin birde o günlerde gazı oluyordur ona da dikkat edin
Z
Zeynep A. ..
6 Temmuz 2025 17:40
Ya gerçekten mi ben de aç mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum sürekli biberon mu versem diye düşünüyorum. Ama yeni alıştığı için memeye korkuyorum onu vermeye de.