Yenidoğan Sancısı

121 görüntüleme
M

Merve Y.

29 Mart 2026 10:30
Merhabalar. 34 günlük bebeğim bir haftadır akşam 8-9 gibi huzursuzlanmaya başlıyor. Uyumuyor emmiyor sadece ayakta yaylanarak salladığımda sakinleşiyor. Gece 2 ye doğru kakasını yapıyor ve onun üzerine rahatlıyor. Kolik midir problemin sebebi ne olabilir ? Gaz damlası kullanmalı mıyım? Teşekkürler
B

Büşra K. ..

29 Mart 2026 10:55
Merve Hanım cadı saati olabilir mi Benim kızım da akşam 8-10 arası huzursuzlanırdı ağlardı öyle loş bir odada ayakta geze geze atlattık yani eğer bağırsak gazı ise bebeğiniz kızarır bacaklarını karnına doğru çeker
M

Merve Y.

29 Mart 2026 11:39
Cadı saatini hiç duymamıştım araştırayım. Yani gaz olsa gezdirirken de uyumaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum aynı saatlerde olunca kolik midir diye de düşünmeye başladım . Kakasını yaptığı gibi rahatlıyor tuhaf şekilde
Özge A.

Özge A.

29 Mart 2026 12:08
Probiyotik damla kullanabilirsiniz ama ilk 2 ay öyle geciyor bence bizimde öyleydi bir tek benim bebeğim mi böyle diye cok aglardım kdldşdşf 2. Ay gazın en yüksek oldugu ay olurmus bize doktorumuz öyle demişti sebebi vardı ama hatırlamıyorum 3. Ayda biraz rahatlamıstık
M

Merve Y.

29 Mart 2026 12:12
Biz de kolaylıkla atlatırız umarım. Teşekkür ederim
Ş

Şule ..

29 Mart 2026 20:42
Bizde de oldu geçti sonra. Yarım kundak yapın ara ara karnını ovalayın
Ş

Şule ..

29 Mart 2026 20:44

Merve Yüzüak

Cadı saatini hiç duymamıştım araştırayım. Yani gaz olsa gezdirirken de uyumaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum aynı saatlerde olunca kolik midir diye de düşünmeye başladım . Kakasını yaptığı gibi rahatlıyor tuhaf şekilde

Alerjik bebekler kakasını yaparken çok zorlanırmış belki sizinkinde de alerji çıkacak ileride
M

Merve Y.

29 Mart 2026 20:44
Yapıyorum bunları teşekkürler 🌼
G

Gamze M.

30 Mart 2026 04:00
Gündüz uyaranlara fazla maruz kaldığında da akşam saatlerinde huysuzlanabilir [4.ay](4.ay) bize öyle olmuştu karanlık ya da loş ortam sakinlik bir nebze iyi gelmişti ama uyutana kadar canımız çıkıyordu uyuyunca da kucağımda daha çok uyuyor diye öyle uyutmuştum ama alışıyor ve her ne kadar annelik iç güdünüze güveniyorsanız da güvenlik önlemi alın mutlaka çevrenize yastık vs. Karnına masaj rahatlatabilir bisiklet hareketi de. Sizinki kadarken benim kızımda öyleydi ben acaba kolik mi demiştim ama gaz damlası kullanmadım. Besledikten sonra mutlaka üst gazını çıkarmaya çalışın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir