Yenidoğan Mama Değişikliği

175 görüntüleme
Y

Yeliz G.

14 Temmuz 2026 19:48
45 günlük bebeğime hipp organik toz mama başladım. Anne sütüne ek 60 ml günde 3 kez veriyorum fakat aşırı gaz yaptı ve 3 gündür kakasını yapamadı. Mamayı değiştirmek istiyorum ama hangi markaya geçeceğimi bilemedim.
O

Ozlem

14 Temmuz 2026 20:33
Merhaba bebekten bebeğe değişir elbette ama hipp ten sonra aptamil pronutraya geçtiğimde daha kolay kakasını yapmaya başlamıştı.
G

Gül Y.

14 Temmuz 2026 20:43
Biz de golden goat kullandık neredeyse hiç gaz sancımız olmadı diyebilirim ama ben düzenli karın masajı ve ayak egzersizleri de yapıyordum
B

Büşra ..

Premium Üye
14 Temmuz 2026 20:54
Yenidoğan dönemimde golden goat kullandık, çok memnunduk gaz sorunu falan yaşamadık
m

msr

14 Temmuz 2026 21:20
Her mama her bebeğe iyi gelmeyebiliyor ama biz doktorumuzun önerisi ile hippten golden goata geçtik bebeğim de sevdi sonra hiç değiştirmedim şu an 3 numaraya geçtik.
.

.....

14 Temmuz 2026 21:41
Aptamil prosneyo ,
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
14 Temmuz 2026 22:14
bizde hipp organik combiotikle başladık ama kilo alımı sebebi ile doktor sma önerdi sma yı çok kustu sonra golden goat denedik çok önerilmişti içeriği hem temiz hem anne sütüne çok yakın diye kabız yaptı ( buradada çok öneriliyor ama her bebeğe her mama uymuyor). Sonra tekrar hipp e döndük. Mama bence bebekle alakalı bebeğinizin bünyesi hangisini hazmedicek veya uyum sağlayacak. Siz yine doktorunuza danışarak bir ilerleyin 🌸
S

Selin A.

14 Temmuz 2026 22:30
Golden goat kullanıyoruz yenidoğan zamanından beri, çok memnunum 💐
S

Sevde Ş.

14 Temmuz 2026 22:41
Peki alerjisi olan bebeğe hangi mama gider 😩
N

Nazlıcan

Premium Üye
14 Temmuz 2026 23:38
5,5 aylık ve artık kaynı doymayan bebeğime sma comfort mama aldım memnunum gaz çıkartması falan iyice kolaylaştı. Daha önce 20 günlükken kilo alımı az olan bebeğimde hipp denemiştik aşırı kusturmuştu.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir