Yenidoğan Kusması
86 görüntüleme
D
Dilara K.
21 Eylül 2025 07:21
36 günlük bebeğim mama ile bedleniyor her mama sonrası kusuyor bunu yaşayan varmıdır aranızda sorun nedir hastaneye götürdüm gastroentoloji bölümüne yatırdılar ama henüz sonuçlanmadı
R
Rüm ..
21 Eylül 2025 07:24
Belki mamayı kabul etmemiştir belki reflüsü vardır belki de fazla gelmiştir benim bebeğim 7. Ayına kadar aşırı kusuyordu şimdilik kusmayla ilgili sorunumuz kalmadı
D
Dilara K.
21 Eylül 2025 07:26
Kustuğu için beslenemiyor kilo alamıyor siz nasıl bir yol izlemiştiniz 2 gündür hastanede yatıyoruz sonuç alamadık
R
Rüm ..
21 Eylül 2025 07:31
Bana reflü demişlerdi mama değiştirdim sma confort kullanmaya başladım özel bir şey yapmadım ne yaparsam yapayım kusuyordu ama kilosunda gerileme olmuyordu geçmiş olsun
N
Nazife S.
21 Eylül 2025 18:56
Benim bebeğimde 52 günlükçok kusuyor ama doktorumuz kilo alımı iyi olduğu için normal dedi
A
Ayşe D. ..
22 Eylül 2025 07:32
Benim bebeğim 5 aylık doğduğundan beri kusmasi var 4. Ayda biraz azalmıştı geri geldi kilo alımı iyi ama emeklemek isterken felan her yere kusuyor napicami bilemiyorum
İ
İrem E.
22 Eylül 2025 15:13
Bende bebeğime erken mama başlayanlardanım ilk hipp kullandım her beslenme sonrası kusması vardı sonra golden guat mamaya geçtim çok şükür kusması bitti istersen dene sanada iyi gelebilir
C
Cavidan G. U. ..
29 Eylül 2025 06:03
Her mama her bebeğe yaramıyo o mamayı kabul etmemiş olabilir. Ben sma kullandım ilk başta onu olduğu gibi kusuyodu hiç iyi gelmedi şu an bebelac golda geçtim bunuda kusuyo ama çok değil. Benide emiyo onuda kusuyo. Bebeğim 2 aylık. Doktora sordum normal bütün bebeklerin reflüsü oluyor diyo. Sizde bebelac gold deneyin bence mamaların arasında en vitaminlisi sizin bebeğinize de o iyi gelebilir belki