Yenidoğan Kundaksız Uyumuyor

92 görüntüleme
H

Hilal N. K.

28 Haziran 2025 09:44
Havalar sıcak. Kundakla sıcak oluyor, kundaksız da kendini uyandırıyor, kollar ve beden rahat bir şekilde uyumuyor. Ne yapabilirim. Kundaksız uyumaya alışır mı?
Sümeyye G.

Sümeyye G.

Çocuk Gelişimi Uzmanı

28 Haziran 2025 13:51
Evet, zamanla kundaksız uyumaya alışabilir. Geçişi yavaş yavaş yapabilirsiniz. Önce sadece bir kolunu dışarıda bırakarak başlayın, sonra tamamen çıkartabilirsiniz. Uyku tulumu gibi daha serin ama sınırlayıcı alternatifler de deneyebilirsiniz. Ortamı serin tutmaya özen gösterin, sabırlı ve tutarlı olursanız kısa sürede uyum sağlayacaktır. Sağlıklı günler dilerim 🌸
M

Merve G. Ü.

28 Haziran 2025 17:56
Merhaba, benim de bebeğim ilk 6 ay kundak ile uyuyordu. Kundak tabiki bırakılabiliyor fakat kademeli olarak bırakmak gerekiyor.
3 gün boyunca bir kol , 3 gün boyunca diğer kol ; bu şekilde kundağı bıraktırabilmiştim 💛
H

Hilal N. K.

29 Haziran 2025 16:06
Çok teşekkürler, deneyeceğim. Sıcaklar bu kadar olmasa kundakla devam edebilirdim ama sıcaklarda çok üzülüyorum ona :( umarım başarılı olabiliriz 🤲🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir