Yenidoğan Gaz

113 görüntüleme
A

Ayşe G.

13 Ocak 2026 10:50
Bebeğim 3 haftalık, ilk haftadan beri gecelerimiz gaz sancısıyla ağlayarak uykusuz kalarak geçiyor. Masaj denedim (ki biz masajla hiç gaz çıkaramadık), kiraz çekirdeği torba ısıtıp koydum, ılık duş denedim, gaz damlası veriyorum, anne sütü + mama veriyorum. Mamasını da keçi sütü mamaya çevirdim, kolik biberon aldım. Damla olarak önce nurse harvey's verdim pek bi etkisi olmayınca sabsimplex + lactocol başladım ama yine kar etmiyor. Bu dönem ne kadar sürer, bu konuda bi öneriniz var mı?
Hatice C. .

Hatice C. ..

13 Ocak 2026 10:55
Sırtına minik vuruşla gaz çıkartmadı mı hiç yani
B

Büşra K. ..

13 Ocak 2026 11:11
Bir kovanın içine sıcak su koyup bebeği tuvalete oturtur gibi tutabilirsiniz ya da havluyu ütüleyip karnına koyabilirsiniz tabi tenini yakmayacak şekilde
B

Büşra K. ..

13 Ocak 2026 11:12
Üç aya kadar gaz sancıları devam ediyor maalesef
B

Büşra K. ..

13 Ocak 2026 11:13
Ben bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum işe yaramıştı siz yine de doktorunuza danışın
M

Mihriban T.

13 Ocak 2026 11:20
İlk başlarda benim bebeğim uzun süre emiyordu o yüzden çok sancı çekti sonradan 10 dk emzirip kaldırıyordum sırtını hafif pat pat yapıp geğirtiyordum. Bu şekilde daha iyi oldu 3 aylıkken de gaz sancısı bitti çok şükür
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Ocak 2026 11:32
Bende kimyon verdim hep halada veriyorum 7 ay olacaz 9 gün sonra
İ

İrem S.

13 Ocak 2026 11:35
Bende aynı senin gibi bir süreç yaşadım damla işe yaramdı kimyon verdim oda işe yaramadı şuan kızım 3.5 aylık sık dişini verme canını ben çözüm bulamadım birgün uyandık ve kendisi gazını cıkarmayı öğrenmişti artık aglamıyordu 10. Haftadan sonra rahatladı benim kızım
A

Ayşe G.

13 Ocak 2026 11:48
Her beslemede mutlaka sırtına vurup gaz çıkarıyorum. Masaj işe yaramadı dediğim karnına yapılan gaz masajı. Zeytinyağı vs duymuştum ama bebeğe su bile vermeyince denemek istemedim. Doktoruma tekrar danışacağım
H

Hilal A.

13 Ocak 2026 15:40
Ayaklarının altına acı elma yağı sürüp masaj yapabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir