Yenidoğan Bronşit

56 görüntüleme
Ş

Şinahi B.

6 Ocak 2026 20:12
43 günlük bebeğim öksürüyor bide burun tıkanıklığı var doktor bronşit dedi antibiyotik yazdı vermeliyimiyim acaba
S

Selin E.

6 Ocak 2026 20:19
Kızım 2.5 aylıkken bizde de aynı durum oldu antibiyotik yazıldı ben kullanmadım. Serumla soğuk buhar yaptım burnunu serumla yıkadım sürekli takip ettim. Hipertonik serumla buhar balgamı söküyor.
S

Selin E.

6 Ocak 2026 20:19
10 gün sürdü sonra geçti çok şükür
Yasemin K.

Yasemin K.

6 Ocak 2026 20:29
Ben kullanmadım diyenlere kulaklarınızı kapatın. Çünkü bebeğiniz çok küçük, henüz aşısı bile yapılmamış, bağışıklığı düşük. Doktor sizi muayene etmiş, antibiyotik uygun görmüş çünkü bronşiolit ilerlerse daha ağır geçirebilir bebek. 2 buçuk aylık bebekle 43 günlük bebeğinizi kıyaslamayın. Benim bebeğim de 39 günlükken oldu, doktor ne verdiyse kullandık ve geçti. Normalde bronşiolitte antibiyotik verilmez ama doktorunuz uygun görmüş, dediğim gibi bebeğiniz çok küçük ve henüz aşısız, kâr zarar bakıp vermiştir.
Yasemin K.

Yasemin K.

6 Ocak 2026 20:30
Eğer emin değilseniz ikinci bir doktor görüşü almakta, tabii ki çocuğunuzu muayene ettirerek, özgürsünüz.
E

Eylem G. ..

6 Ocak 2026 20:52
Benimde bebeğim 35 günlükkenoldu doktor antibiyotik verdiğinde kullanmadım başka doktora gittim oda buhar ve iğne tedavisi verdi geçmedi sürekli yeniledi en son tekrar başka doktora gittim oda klamer verdi çok şükür iyi geldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir