Yenidoğan Beslenme

134 görüntüleme
Ö

Özge

20 Mayıs 2026 21:08
19 günlük bebeğim var, 48 cm 2800 kilo ile doğdu sarılığı yok. Yaklaşık 2-3 saate bir 60 cc mama veriyorum ama mama bittikten yarım saat sonra hiç mama içmemiş gibi ağlamaya başlayıp emziği şapırdatıyor. Mama mı doyurmuyor yoksa beslenme sıklığını mı arttırmam lazım lütfen yardım edin. Mama markası söyleyebiliyor muyum bilmiyorum ama h ile başlayıp s ile biten marka.
E

Ebru

20 Mayıs 2026 21:11
Kilo alımı iyiyse 60 cc yetiyor olabilir çişli bez sayısı nasıl? Bir de 15 günden sonra gaz oluyor belki gazı da olabilir
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 21:25
Gaz sancısı olabilir bu zamanlarda çok normal aslında yenidoğan döneminde 2 saate bir 3 saate bir beslenme sıklığı normal ilk oğlumda 3 saate bir emzirirdim öyle alışmıştı mesala ikinci oğlum da aynı olmuştu 2 saaten önce acikmazdi mesala 60 CC değil de 80 CC verin bitirebilicekmi mesela yada ağladığında mama teklif ettiniz mi içtimi mamayı mesala
Ö

Özge

20 Mayıs 2026 21:51
Ebru
Kilo alımı iyiyse 60 cc yetiyor olabilir çişli bez sayısı nasıl? Bir de 15 günden sonra gaz oluyor belki gazı da olabilir
6-7 çişli bez 3-4 kakalı bezi oluyor gazı mutlaka çıkıyorum ama çocuk hiç emmemiş gibi memeye yapışıyor 40 dk emiyor uykuya dalması için emzik veriyorum şapır şupur emziği emiyor her seferinde de mama verip kısır döngüye girmekte istemiyorum ya
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir