Yenidoğan

49 görüntüleme
E

Ezgi A.

6 Nisan 2026 16:38
Bebeğim 20 günlük ilk iki üç gün hariç hiç yarım kundak yapamadık. Şapka taktırmıyor elleri açık olacak vs. Üstüne bir şey örtünce bile ayakları ile ittiriyor atıyor üstünden. Kundak yapınca da kolunu çıkarana kadar zorluyor ağlıyor filan. Bu sefer öyle dümdüz yatırınca el kol ile sürekli kendini uyandırıyor ağlıyor özellikle geceleri Tam uykuya geçecek hoppp kolları oynatıyor uyanıyor sar baştan moduna geçiyoruz ne yapabiliriz? Uyku tulumu şeklinde kelebek kundakta denedim onu da sevmedi.
V

Velide

6 Nisan 2026 16:51
İlk kundakladığınız anda kucağınıza alıp biraz gezdirebilirsiniz veya emzirebilirsiniz, beyaz gürültü vb açabilirsiniz. Böylece rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz belki
S

Sena

6 Nisan 2026 21:16
Benim bebeğim de sizinki gibi. Şu an 55 günlük. Şapka,eldiven ve kundaktan hiç hoşlanmadı. Baştan hoşlanmayan bebek genelde sonradan da hoşlanmıyor. Kundaksız uyumaya kendi bir zaman sonra alışıyor. Park beşikte yatırıyorum, kollarını kaldırınca yatağı sallayıp geri uyutuyorum. Emzik kullanmak da bu konuda benim çok işime yaradı. Daha çabuk sakinleşiyor ve uyumaya devam ediyor.
E

Ezgi A.

6 Nisan 2026 22:49

Velide

İlk kundakladığınız anda kucağınıza alıp biraz gezdirebilirsiniz veya emzirebilirsiniz, beyaz gürültü vb açabilirsiniz. Böylece rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz belki

Dediğiniz şekilde de deneyelim teşekkür ederim
E

Ezgi A.

6 Nisan 2026 22:50

Sena

Benim bebeğim de sizinki gibi. Şu an 55 günlük. Şapka,eldiven ve kundaktan hiç hoşlanmadı. Baştan hoşlanmayan bebek genelde sonradan da hoşlanmıyor. Kundaksız uyumaya kendi bir zaman sonra alışıyor. Park beşikte yatırıyorum, kollarını kaldırınca yatağı sallayıp geri uyutuyorum. Emzik kullanmak da bu konuda benim çok işime yaradı. Daha çabuk sakinleşiyor ve uyumaya devam ediyor.

Biz de emzik verdik sakin uyusun diye 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir