Yenidoğan
67 görüntüleme
G
Gökçen
15 Ocak 2026 09:48
Bebeğim 21 günlük 2 gündür boğaz ağrısı vardı kuru öksürükle beraber bugünde burun akıntım başladı annem de üşütmüş mide bulantısı kusma yatıyor. Bebeğime bulaşacak diye çok korkuyorum emzirdiğim için paroldan başka ilaçta kullanamıyorum. Bebeğime bulaştırmadan nasıl bu süreci atlatabilirim
A
Ayşegül Ü.
15 Ocak 2026 09:52
Maske kullanın. Ben böyle atlatmıştım.

Hatice C. ..
15 Ocak 2026 09:59
Maske kullanımı evi sıkça havalandırın kemikli tavuk suyuna sarımsak atıp pişirin iki güne toparlanirsin parolla beraber Rabbim şifa versin inşaAllah
E
Esra
15 Ocak 2026 10:07
El hijyenine dikkat et maske tak bol bol emzir bebeğini sütten geçer diye korkma anne sütü korur bebeğini yüzünü de bebeğe çok yaklaştırma bir şey olmaz inşallah geçmiş olsun
Y
Yağmur A.
15 Ocak 2026 10:51
Süt kuzusu.evi bol bol havalandır yakınlaşacağın zaman elini yüzünü burnunu yıka gerekirse üstünü bile değiştir maske tak masken yoksa yemeniyi 4 5 kat yapıp ağzını burnunu kapat bol bol dinlen.kendinide korkutup tedirgin etme.evini nemlendir.lohusasın.kaloriferler çalışıyor evin nemi düşük olduğunda en ufak bir mıkoza kuruduğunda hemen hastalık yapıyor,belki viral bile değil hastalığın bakteriyel.sütüne antikor geçiyor korkma sadece dikkat et.