Yenidogan

93 görüntüleme
N

Nur

31 Aralık 2025 10:06
22 günlük bebegim var. Uyurken ayaklarını oynatiyo ikınıyor gibi yapıyor ve uykudan uyanıyor derin uykuya geçmiyor. Bu normal uyuma şekli mi acaba yoksa gaz ile ilgili mi. Kakasini ve çişini yapıyor ikisinde bir sıkıntı yok
B

Burcu ..

31 Aralık 2025 10:08
Kakasını ve çişini yapıyorsa gazı da çıkıyorsa sıkıntı yoktur ama tabi siz takip edin beraberinde huzursuz olursa doktora danışın her bebek.farklı. Ama böyle yeni bebeklerde bu ıkınma sesleri sıkma oluyor tabi sz takip edin huzursuzluklar varsa bilmiyorum
G

Gdkmc

31 Aralık 2025 10:30
Gazdan dolayı yapıyordur
G

Gökçin N.

31 Aralık 2025 11:02
Yenidoğan döneminde normal. Düşünsenize bağırsaklar sürekli çalışıyor ve bu yepyeni bir süreç onlar için. Bağırsak çalıştıkça bebek rahatsız oluyordur ama alışıyor. Kundak ve beyaz gürültü deneyin.
F

Fatma N.

31 Aralık 2025 12:18
Gazından dolayı bende doktora kocaman adam gibi ıkınıyor demiştim normal demişti love masajı yapın karnına zeytinyağı sürüp kasları güçlü olmadığı için ıkınması işe yaramıyor ıkındıkça güçleniyor kasları
S

Sümeyye D.

31 Aralık 2025 13:43
Benim bebeğim de çok fazla ıkınıyordu doktorumuzla paylaştım probiyotik başladık hala devam ediyor (2 aylik) çok şükür ıkınmasi çok çok azaldı
R

Rukiye A.

31 Aralık 2025 13:48
Benim bebeğimde aynı durumda doktor gazın sadece kaka yoluyla değil ağız yoluyla da çıkması gerekiyor dedi. O yüzden her emzirmeden sonra kucakta dik tutup sırtına vurarak çıkarmaya çalışıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir