Yenidoğan

95 görüntüleme
G

Gülseren Ç.

13 Temmuz 2025 06:44
6 günlük yenidoğan bebeğim var. İki saate bir emzirmem gereken sürelerde kesinlikle kendiliğinden uyanmıyor, bizden dışardan uyarılar vererek uyandırmaya çalışıyoruz sürekli. Genelde gözü kapalı bir şekilde beslenmesini tamamlıyor. Bu süreç normal mi arkadaşlar ?
Sürekli aklımda bu konu var.
C

Cansu İ. B.

13 Temmuz 2025 07:09
Evet normal, özellikle sarılık varsa biraz da o yüzden baygın gibi yatıyorlar. Siz uyararak beslemeye devam edin. Aktif emmesini sağlayın.
Ayşegül A.

Ayşegül A.

13 Temmuz 2025 07:47
Benimki de öyleydi.uyandıramıyoduk emzirmek için.çok zor oluyordu.ayağına pıt pıt vuruyorduk.memedeyken çenesinin altından hafif yukarı bastırıyordum meme olduğunu hatırlasın emsin diye.bi de ensesine dokunuyordum.memede uyuyodu.58 günlük olduk.artık emmenin son dakkalarında uyuyor aktif emdikten sonra.Zamanla geçiyor yani.
T

Tuğba A. ..

13 Temmuz 2025 18:58
Biz de sarılık ya da herhangi bir sorun yoktu ve evet o şekilde oluyor. Emmesi o zamanlar 45dk 1saat falan sürüyordu ve dürtüp durmaktan yoruluyordum, emzirmekten değil. Ben yüzüne üflüyordum minik minik. Ayağına ne yaparsam yapayım tepki vermiyordu çünkü :( zor bir süreç ama yakın zamanda geçecek güzel anne, sık dişini :)
E

Eda S. G. ..

13 Temmuz 2025 19:07
Evet çok normal.
M

Meltem İ. Y.

14 Temmuz 2025 05:52
Evet çok normal bebeğimin sarılık sınırda çıktığı için emzirip üstüne enjektör ile mama veriyordum uyanmadığı için de sarılık riski artmıştı ilk bebeğim emiyor doyuyor sanıyordum yenidoğan hemşiresi ayak tabanına vurarak uyandırmamı söyledi o şekilde uyanıyordu bitek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir