Yenidoğan 24 Günlük Destek Verin Lütfen
175 görüntüleme

Burcu K.
13 Haziran 2025 17:39
Merhabalar. Desteğinize ihtiyacım var. Bebeğim sabahtan belli çok huzursuz kızlar. Memeyi bazen alıyor bazen reddediyor. Ateş yok kusma yok ishal yokmuş her şey yolunda. Uyumadı bugün hiç üstümden inmiyor sürekli kucagımda kalmak istiyor. İndirmiyorum tabiki. Burun temizliğini düzenli yapmama rağmen biraz hırıltısı var bugün. Uyusun diye bıraktıgımda hemen gözünü açıp aglıyor. Boynumda uyumak istiyor. Ne yapmalıyım? Çok üzgünüm. Doktora gitmeli miyim sakın mi kalmalıyım
M
Merve S. ..
13 Haziran 2025 18:07
Hırıltısı varsa bir doktora gitmeniz tabi ki iyi olur. Benim bebeğim kış bebeğiydi ve 40ı çıkmadan hasta olmuştu. Doktorumuz düzenli burun temizliği sık emzirme önermişti ama ateşi hiç olmamıştı. Ateş olursa durum daha farklı. O yüzden düzenli ateş takibi yapmayı ihmal etmeyin. Belki de sadece sizinle olmak istiyordur. Gaz sancısı yaşıyor olabilir her emzirme sonrası mutlaka gaz çıkarın

Burcu K.
13 Haziran 2025 18:16
Çok tşk ederimmm
B
Binnur Ö. ..
13 Haziran 2025 18:55
Benimde bebeğim tam 30. Gününde ağlayarak güne başlamıştı ne yaptıysak hep huzursuzdu anne kucağı istiyodu. Gaz sancılari başlamıştı doktorunuzla iletişime geçip gaz ilacı,masaj eğitimi alın mutlaka 40ı çıkınca rahatlar biraz daha korkmayın. Hırıltıda eğer çok agladiysa olabilir uykusunda yoksa hırıltılısı bişey olmaz. Gaz çıkarmada sadece üstten yetersiz kalıyor alttanda masajla destekleyin

Burcu K.
13 Haziran 2025 18:57
Tşk ederim sağ olunnnn
E
Emine Ş. ..
14 Haziran 2025 11:10
Ne yaptınız mutlaka bir doktora görünün derim ben.Benim bebeğimde emme reddi ve huzursuzluk yaşamıştım elektrolit değerleri düşmüştü

Burcu K.
14 Haziran 2025 12:22
Doktora dün ulaşamadığımız için götürmedik gece yine çok huzursuzdu sabah kendi kendine iyi oldu tabi klima ayarını değiştirdim daha çok emzirdim ayaklarına çorap giydirdim şu anlık iyi durumdayız
S
Serap D.
14 Haziran 2025 15:31
Bizde de ayni sorunlar vardi her gun yikadik gaz sancisi olabilir

Burcu K.
15 Haziran 2025 08:13
Belkide şimdi iyiyiz ama
S
Sinem Ç.
17 Haziran 2025 04:55
Bebeklerde hırıltı olayı eğer burundan ise temizlesek bile daha çok minik oldukları için hırıltılı nefes olabilir bu hastalık belirtisi değil demişti doktorumuz. (Hastalık takibinden emin olarak tabiki), gaz için elma yağı ile göbek bölgesi ve ayak tabanlarına masaj rahatlatabilir. Her şeyi deneyince sonunda size sarılınca rahatlıyorsa belki ihtiyacı sizin kokunuzdur 🥰
Ş
Şeyma N. Y. ..
17 Haziran 2025 06:33
İlk bebeğiniz sanırım. Hazır olun yeni doğanlar hiç bir sebep olmadan da ağlaya biliyorlar☺️ belki de tek sebep sizin boynunuzda uyumak istemesidir. Benim 3. Kızım da şuan 18 aylık. Ve aynı böyle küçükken hep kucağımızda uyurdu. Gazı olduğu için karnını biyere dayamak iyi geliyor olabilir. Bu arada Osman hocam bir videosunda “eğer tüm sebepleri elediyseniz belki de dışarı çıkıp hava almak istiyor olabilir” gibi bir cümle kurmuştu. Şartlar müsait olduğun da bebek arabasıyla yada kanguruyla 15,20 dakikalık bir yürüyüş iyi gelebilir. Sağlıkla büyüsün inşallah

Burcu K.
17 Haziran 2025 07:13
Ne kadar güzel yazmışsınız ikinize de tşk ederim bu programı seviyorum 🌸🌸🌸