Yeniden Hamilelik
359 görüntüleme
S
Sefanur T.
30 Haziran 2026 21:56
9 aylık bebeğim var emziriyorum ve yeniden hamileyim. Şoku atlatamadım hâlâ psikolojik olarak da iyi değilim. Kafamda bir sürü soru var ne yapacağım ben nasıl olacak iki bebekle nasıl yapacağım üstelik büyütürken bana destek olabilecek bir aile bireyimde yok. Nasıl büyüyecekler biriyle ilgilenirken diğerini eksik bırakmaktan korkuyorum ne yapacağım ben 😭
S
Selin Ü.
30 Haziran 2026 22:05
Merhaba , öncelikle hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız aynı süreçten geçmişiz bebeğim şuan 15 aylık ve doğumuma bir kaç ay kadar kaldı sadece. Bende ilk duyduğumda şok olmuştum kafamda bir sürü soru vardı ama anın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim çünkü 2. Hamileliğiniz de sizin için çok özel ve evet bazı şeylerde daha profesyonelsiniz :) iyi oldugunuz konulara odaklanın zaten kimse herşeyi mükemmel yapamaz herkes her şeye yetmez. Bununda bi hayrı vardır bence . Eksik bırakmak gibi bir fikir değil diğerini ama allah korusun belki başka bir durum olacaktı bebeginize yine istediğiniz gibi bakamayacaktınız. Herşeyin bir oluru vardır ve düştüğünüz bir noktada mutlaka bir profesyonel destek alın bence. Görünce yazmak istedim benle kimse böyle konuşmamıştı ve ilk hamileliğimi öğrendiğimde keyfini bile sürememiştim , şimdi göbüşüm kocaman bebeğimde kocaman ve hep kucak istiyor ama olsun :) Buda gelip geçiyor , zaman çok hızlı akıyor ve umarım kıymetini bilebiliriz bize verilen şansların :) umarım çooook mutlu olursunuz :)
S
Sefanur T.
30 Haziran 2026 22:08
Merhaba , öncelikle hayırlısı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız aynı süreçten geçmişiz bebeğim şuan 15 aylık ve doğumuma bir kaç ay kadar kaldı sadece. Bende ilk duyduğumda şok olmuştum kafamda bir sürü soru vardı ama anın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim çünkü 2. Hamileliğiniz de sizin için çok özel ve evet bazı şeylerde daha profesyonelsiniz :) iyi oldugunuz konulara odaklanın zaten kimse herşeyi mükemmel yapamaz herkes her şeye yetmez. Bununda bi hayrı vardır bence . Eksik bırakmak gibi bir fikir değil diğerini ama allah korusun belki başka bir durum olacaktı bebeginize yine istediğiniz gibi bakamayacaktınız. Herşeyin bir oluru vardır ve düştüğünüz bir noktada mutlaka bir profesyonel destek alın bence. Görünce yazmak istedim benle kimse böyle konuşmamıştı ve ilk hamileliğimi öğrendiğimde keyfini bile sürememiştim , şimdi göbüşüm kocaman bebeğimde kocaman ve hep kucak istiyor ama olsun :) Buda gelip geçiyor , zaman çok hızlı akıyor ve umarım kıymetini bilebiliriz bize verilen şansların :) umarım çooook mutlu olursunuz :)
S
Selin Ü.
30 Haziran 2026 22:13
Teşekkür ederim. Hamile olduğumu öğrenince sevinemedim bile çünkü çok erken ve bebeğim çok küçük. Bir yanım endişe edip korkuyor bir yanım şükrediyor. Karma karışığım. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
B
Büşbüş
30 Haziran 2026 22:37
Artık olan olmuş kendinizi üzüp harap etmeyin daha önünüzde aylar var biliyorum çok zor ama bu süreçte mevcut bebeğinizle oynayın elinizden geldiği kadar ilgilenmeye çalışın. Bence ikisi de büyüyünce iyi ki olmuş diyeceksiniz. Onların beraber oynadığını görünce hatta kavga ettiklerini görünce bile sevineceksiniz
Z
Zekiye Ö.
30 Haziran 2026 22:41
Benimde bir buçuk yaşında bir bebeğim var ve iki aylık hamileyim. İlk öğrendiğimde yaşadığım şoku korkuyu size tarif edemem. İlk bebeğime haksızlık yapıyorum diye her gün ağladım. Ama zamanla insan alışıyor ilk günlerdeki kadar korku hissetmiyor. Bu süreç çok zor olacak orası kesin ama biz bebeklerimiz için elimizden geleni yapacağız. Bir kaç sene sonra iki çocuk arkadaşlık ederken birlikte zaman geçirirken biz de biraz rahatlayacağız.
Yükleniyor...