Yeni Doğan Yoğun Bakımda Yattı Hırlıyor ve Burnu Tıkanıyor

89 görüntüleme
M

Melek B.

14 Aralık 2025 13:16
Bebeğim 16 gün yoğun bakımda kaldı solunum yetmezliğinden 16.günde çıkarttık ama hırlaması geçmedi burun tıkanıklığı oluyo mama içirirken kesiliyo nefesi bazen neden olmuş olabilir ciğerlerinde bi sıkıntı görmediler kalbinde üfürüm var dedi doktor çocuk kardiyolog götürmemiz gerekir mi bu sebepten
Seda C.

Seda C.

14 Aralık 2025 13:58
Geçici takipne dediler bizi de yatırdılar 1 hafta aynı zamanda sepsisti bebeğim. Ama taburcu olmadan önce kardiyolog gördü. Taburcu olan bütün bebekleri muayene etti. Rutinde heryer yapıyo mu bilmiyorum ama belki yapılmıştır muayenesi öyle üfürüm tanısını koymuşlardır. Ben olsam yine de götürürdüm ama içim rahat etmiyorsa bir konuda evde duramıyorum en azından içiniz rahat eder.
M

Melek B.

14 Aralık 2025 14:00
Randevu aldım götürüceğim ama doktor yoğun bakımda bakmış normal kalp doktoru korkulacak kadar açıklık yok denildi ama hala hırlama ve hızlı nefes alma oluyo
Seda C.

Seda C.

14 Aralık 2025 14:00
Birde bebeğimde burun tıkanması çok oluyo.ilk zamanlar her beslenme öncesi izotonikle yıkayıp aspiratörle temizledim hala burnu sık sık tıkanıyor şuan 5.5 aylık
Seda C.

Seda C.

14 Aralık 2025 14:01
Umarım ciddi bir problemi yoktur.geçmiş olsun
M

Melek B.

14 Aralık 2025 15:06
Teşekkür ederim sağolun
Ş

Şeyda N. Ş. ..

21 Aralık 2025 19:12
Benim kızımda üst solunum yolu enfeksiyonundan yatti 20 gün laringomalizisizde vardi o zamanla düzeldi ama benim kızıminda hala hırıltısı devam ediyor özellikle kış aylarında hangi doktora goturmem gerekiyor tavsiyesi olan varmi 3 yaşında şuan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir