Yeni Doğan Sürekli Emme

62 görüntüleme
B

Burcu D.

13 Haziran 2025 06:43
9 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor. Sadece memede uyuyor, memeden ayırınca hemen uyanıyor. 2 gündür ne kendi uyudu ne bizi uyuttu. Neden olabilir?
G

Gizem E.

13 Haziran 2025 07:24
Gaz olabilir orada sakinleşiyordur kimi bebek gazdan memeyi iter kimisi memeye gelir. Memede uyumanın tadını almıştır ayrılmak istemiyordur yada doymuyor olabilir çişli beziniz ne durumda
B

Burcu D.

13 Haziran 2025 07:36
Günde ortalama 5 6 cişli bez değişiyor. Gazını çıkarsakta gazı hep var. İlk bebek deneyimim olduğu için çözüm yolu bulamadım bu duruma.
G

Gizem E.

13 Haziran 2025 07:38
Doyuyor demekki benimde ilk bebeğimi doyuyor çok güzel kilo alıyordu gazdan dolayı memeden ayrılmıyordu
G

Gizem E.

13 Haziran 2025 07:39
Tek medet umdugu yer meme sıcaklar gelir üşür gelir acıkır gelir gazı olur gelir annesini özler gelir agrısı vardır gelir canı sıkılır gelir hep gelir kendini ifade edemediği için
A

Asli B.

13 Haziran 2025 16:26
Benim de bebeğim ilk bir ay aynı dediğiniz gibiydi çok zorlandım mememden yatağa koyduğum an uyanıyordu. Bir ay boyunca günde toplam sadece 2 saat falan uyuyordum. 20 günün sonunda emzik verdim ve çok rahatladım. 2. Aydan sonra da uykular düzene girmeye başlıyor zaten daha rahat edersiniz.
E

Ezgi K. K. ..

13 Haziran 2025 22:40
Merhaba benim bebegimde de aynı durumu yaşadık bizimkisi gaz sancisi oldukça memeye gelmek istiyordu ben de hiç itiraz etmedim doktorum da bu şekilde yönlendirdi, memedeyken Hem gegirir hem de alttan gaz çıkartarak rahatlardi. Mümkün mertebe her emme sonrasi hatta 2 meme arasında mutlaka gegirtmeye çalışın gaz bağırsaklara inmeden ciksin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir