Yeni Doğan Köprücük Kemiği Kirigi

77 görüntüleme
K

Kader P.

25 Eylül 2025 05:19
Merhaba arkadaşlar8 Eylül'de doğum yaptım 7 cm acilmayla hastaneye gittim zor bir doğum değildi 3. Dogumumdu doğum esnasında bebeğin köprücük kemiği kırılmış dediler kolunu alçı pozisyonuna al kundaklama yap zamanla kaynar dediler şuan bebeğim 15 günlük köprücük kemiğinin orda şişlik var düşünmekten malesef sütüm gitti kafama çok takıyorum sinirlerine zarar verilmemis sadece kırık dediler ileri yaşlarda hayatını etkilermi bilmiyorum başına böle bsey gelen var mı?
Ceren Ç.

Ceren Ç.

25 Eylül 2025 06:14
doktor kontrollerinde herşey yolundaysa ilerisi için korkma. aynı şey ablamın doğumundada oldu bebeğimiz şuan 2 yaşında maşallahı var hiçbir sorun yok💕
A

Ayşegül Ü.

25 Eylül 2025 06:14
Merhaba, hangi hastanede doğum yaptınız? 2 ay önce benim doğum yaptığım hastanede 2 yan odamdaki kadının da başına aynı şey geldi.
K

Kader P.

25 Eylül 2025 08:23
Muş devlet hastanesnde doğum yaptım
Merve B.

Merve B.

27 Eylül 2025 19:52
Bebeğimde zor doğuma bağlı yaşadım. Bize kendiliğinden kaynardikkatli davranın dendi.eğer ellediğinizde misket gibi bir şişlik geliyorsa elinize bu kaynadığı anlamına geliyor ve o da zamanla kay oluyor korkmayın ama ben doktor değilim yaşadığımı yazıyorum. Ben nörolojiye de götürdüm bir şey yok dendi ilerleyen zamanda götürüp içinize sinmezse baktırabilirsiniz. Tam iyileşme kırıklarda 3 ay gibi bir süre vermişti bana sanırım ilk iyileşme 1 ayda oluyordu diye hatırlıyorum
K

Kader P.

27 Eylül 2025 20:31
Çok tedirginm açıkçasi misket büyüklüğünde şişlik var yıkamaya korkuyorum karnı tok altı Temz gazı yok agliyo koluna bağlıyorm her aaglamasini

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir