Yeni Doğan Kilosu

128 görüntüleme
Ş

Şilan ..

6 Ağustos 2025 18:48
Oğlum 70 günlük 3kilo doğdu kirkina kadar nerdeyse iki kilo aldı çok güzel ama son bı aydır hiç kilo almadı 100 gram bile almadı bu bişi nasıl ve niye olmuş olabilir
Seda Ö.

Seda Ö.

6 Ağustos 2025 19:08
Acaba enfeksiyon falan mı var.
Doktor ne dedi
Mama aliyor mu anne sütünün haricinde
Ş

Şilan ..

6 Ağustos 2025 19:14
Hayir mama vermedim hiç doktora gitmeli miyim bilemedim
Seda Ö.

Seda Ö.

6 Ağustos 2025 19:18
Ben biraz pinpirikliyimdir yanlış yönlendirme yapmiim
Benim başıma gelse giderdim
Hatta dun hastanedeydim kilo kaybı yaşıyoruz bizde
C

Cansu İ. B.

6 Ağustos 2025 19:22
Anne sütü yeterli gelmiyor olabilir. Doktorunuza danışın bence. Bir de çişli bez sayısını takip edip doktora bildirin
Ş

Şilan ..

6 Ağustos 2025 19:22
Sağlık ocağında hemşire totelde iki buçuk ayda 2 kilo almış mi tamamdır dedi ama mantıklı gelmedi
D

Damla G. ..

8 Ağustos 2025 14:49
Osman hoca çocuklar ani kilo aldığında diğer aylar durabilir biraz demişti 40 günde neredeyse iki kilo çok değil mi ? Doktorlar genelde ilk üç ay 800 civarı kiloya çok iyi diyorlar belki birden aldığı için olabilir mi çişli bez sayısı 5 ya yüksekse besleniyordur sütüm az diye düşünüp üzülmeyin
Ş

Şilan ..

10 Ağustos 2025 10:10
Öyle mi Osman hocanın bunu dediğini bilmiyordum evet 2kilonun 40 günde fazla olduğunu biliyorum sonra ay hiç almamasına şaşırmıştım yani bukadar fark olmasına bende kaynaklı mi acaba diye düşündüm teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir