Yemiyorrr
122 görüntüleme
S
Seda Ö.
17 Mayıs 2026 00:13
bebeğim 8 ay 2 günlük doktor tavsiyesi ile 4,5/5 ay civarı tadımlara başladım başlarda çok iyiydi kaşığa masaya baya meraklıydı şimdilerde ise sırf 3. Lokmasını yesin diye kırk takla atıyorum ne yapabilirim çok yesin değil istediğim sadece yemesini istiyorum

Göktenur B.
17 Mayıs 2026 06:20
Şuan benimki de 9 ay 20 günlük başlarda bizde çok iyiydik ama son 2 haftadır asla yemiy sabahları hele ağzına bişey sürmüyor öğlen ve akşam anca yedirebiliyorum onda da ya abisini yemek yerken görüp istiyor yada akşam bız yerken bizimle olduğu için istiyor ama hala porsiyon az özellikle sabahları uyandığında emziriyorum ki kahvaltısini yapsın diye yemiyo sabahları benimki

Göktenur B.
17 Mayıs 2026 06:21
Sabah 6 da uyanıyor Emzirmiyorum mesala kahvaltısini yapsın diye yapmıyor direniyor ne yaparsam yapiuim sabah yemiyor
S
Sibel Ö. ..
18 Mayıs 2026 11:32
Benimde kızım 9 ay 23 günlük başlarda guzel yiyordu ama son 3 gündür ağzına açmıyor kasigi görünce kafanı ceviyor asla teklolma koymuyor ağzına mamayla duruyor.2 gün önce ateşlenmiş alttan [2.disi](2.disi) kabarmış ondan mi acaba yemek istemiyor
S
Seda Ö.
18 Mayıs 2026 12:24
Benimde kızım 9 ay 23 günlük başlarda guzel yiyordu ama son 3 gündür ağzına açmıyor kasigi görünce kafanı ceviyor asla teklolma koymuyor ağzına mamayla duruyor.2 gün önce ateşlenmiş alttan [2.disi](2.disi) kabarmış ondan mi acaba yemek istemiyor
Bebeğim 5. Ayının ilk günü alt iki dişi aynı anda çıktı hiç bi şekilde iştahsızlık yaşamadık ama şimdi 8 aylık ve dediğiniz gibi kaşığı görünce direk kafasını çeviriyo asla ama asla yemiyor
S
Sibel Ö. ..
18 Mayıs 2026 12:33
O kadar psikolojik olarak hem onu hem beni zorluyor
Yükleniyor...